איך מונעים כריך "רטוב"

כדי להימנע מכריך' "רטוב" יש ליצור חוצץ בין הלחם לבין המרכיבים הרכים - גבינה רכה, ממרחים, ירקות לחים כגון עגבנייה.

את החוצץ אפשר ליצור באמצעות עלה חסה, מצע של נבטים או פרוסה של גבינה צהובה, עליהם תניחו את המרכיבים הרכים. 

 

הטיפ באדיבות תנובה

דרג טיפ זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 16:29 - 27/09/2010



הדפס טיפ
שתף בפייסבוק

טיפים נוספים

איך הכריך יכול להיות מהיר וגם טעים?

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal> <P><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>אחד מהיתרונות של&nbsp;כריך הוא שהוא יכול להיות מאכל בריא, משב...

לטיפ המלא

הסוד הוא במגוון

<P style="LINE-HEIGHT: 150%; MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>הכינו לעצמכם סנדביצ'ים מגוונים, והתאימו את הגודל, המרכ...

לטיפ המלא

ארוחת עשר להורים עסוקים...

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>גם אם לא רוצים להכין את כל הכריך מראש, אפשר לפחות להכין מראש את מילו...

לטיפ המלא

איך מונעים כריך "רטוב"

<P style="LINE-HEIGHT: 150%; MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>כדי להימנע מכריך' "רטוב" יש ליצור חוצץ בין הלחם לב...

לטיפ המלא