תנאי אחסנה

מומלץ לאחסן לחם במקום מוצל ויבש, בטמפרטורת חדר שבין 20 – 24 מעלות.

אחסון לחם במקרר אינו מומלץ מכיוון שהוא גורם להתייבשות הלחם.

הטיפ באדיבות מאפיית אנג'ל

 

דרג טיפ זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 14:59 - 19/10/2010



הדפס טיפ
שתף בפייסבוק

טיפים נוספים

תנאי אחסנה

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE><FONT size=3>מומלץ לאחסן לחם במקום מוצל ויבש, בטמפרטורת חדר שבין 20 – 24...

לטיפ המלא

מה כריך 'טוב' צריך להכיל בתוכו?

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal>כריך "טוב" צריך להיות מורכב ממרכיבים בריאים!<BR><STRONG>הלחם</STRONG>:<BR>רצוי שיהיה מקמח מ...

לטיפ המלא

איך גורמים לילד לאכול ארוחת 10?

<UL style="MARGIN-TOP: 0cm" type=disc> <LI style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l1 level1 lfo2; tab-stops: list 36.0pt left 107.8pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>ת...

לטיפ המלא

טיפ מתוק לארוחת עשר

<FONT size=3>בכדי להקטין את הצורך בטעם המתוק, ניתן למרוח פרוסת לחם בדבש. מתיקות הדבש הטבעית, </FONT><FONT size=2 face=Arial><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial; FONT...

לטיפ המלא