כריך ה10

כריך עם אבוקדו, גבינה צפתית, עלי חסה ורוטב וינגרט בתוספת נבטים ובצל
נשלח ע"י: גלי נדיב
בתאריך: 21:58 - 25/11/2010
צפיות: 1462
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

חוצים  לחמנית ג'אבטה ומתחילים למרוח ..
נתחיל מהתחתית:
ממרח גבינה צפתית רכה ועליה מעל חרדל דז'ין, עלי חסה ירוקה, פרוסות גבינה צפתית/ בלוגרית דקה, נבטים ובצל מטוגנים, פרוסות עגבניה דקות, עלי חסה נוספים ומעל רוטב וינגרט מעל.

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחמינית ג'בטה
פרוסות דקות - גבינה צפתית /בולגרית
מעט חרדל דז'ין
מעט אבוקדו
 מעט עלי חסה
מעט רוטב וינגרט
מעט פרוסות עגבניה דקות
מעט נבטים ורצועות בצל

לכל ארוחות העשר

סנדוויץ' אבוקדו

סנדוויץ' אבוקדו מושקע ובריא הסנדוויץ' הזה עשיר מאד בשומן מן הצומח ובחלבון בעל ערך תזונתי גבוה במיוחד....

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

משקה יווגרט עם מלפפונים

מדורי דורות נולדתי בפרס היה משקה קבוע שאמא היתה מכינה משקה יוגורט עם מלפפון טעים להפליא ובריא- אצלנו קוראים לזה מסחייר מוזגים בבקבוק ולו...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

סנדוויץ טונה

סנדוויץ טונה בריא ומלא באומגה 3 ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

הכי פשוט וקל!

לחם חיטה מלאה עם חמאה מלוחה ועגבנייה חתוכה מעל. פרי בצד ומיץ תפוזים. אני גם ממליצה לעשות כמוני ולקחת ויטמין C...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי