משודרג פעמיים

כריך א-לה-מאמה
נשלח ע"י: peace
בתאריך: 19:10 - 20/11/2010
צפיות: 1615
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

חוצים את הלחמניה ומורחים בחמאה.
 פורסים כמה פרוסות דקות מהגבינה הבולגרית ומניחים לאורך הלחמניה ומעל הגבינה מורחים לימון כבוש, מניחים כמה עגבניות שרי מיובשות קצוצות, 2 זיתים ללא הגרעינים ועל כל הכבודה הנ"ל מוסיפים בזיליקום וקצת מלח וקצת פלפל גרוס. בתאבון

דרג מתכון זה

תגובות (1)

פורסם ע"י מלי בתאריך: 21:41 - 20/11/2010
נשמע יאמי ליד זה הפוך טוב ועשתם לי את הבוקר

פרסם תגובה



מרכיבים

לחמניה שזופה
חמאה
זיתי קלמנטה
עגבניות שרי מיובשות בשמן זית
גבינה בולגרית  5%
ממרח לימונים כבושים
בזיליקום טרי שטוף
מלח
פלפל גרוס

לכל ארוחות העשר

ג'בטה טעימה מאוד!!!

ג'בטה עם גבינה וירקות גם טעים וגם משביע... עם אפשרות להוסיף סלט ליד......

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

מעדן יוגורט משודרג

מעדן יוגורט עם חתיכות פרי אגוזי מלח קצוצים גרנולה ודבש...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

הסנדוויץ שלי לארוחת 10

סנדוויץ המורכב מפיתה, סלט ביצים עם טונה שאמא מכינה בבקר טרי, ירקות מלפפון ועגבניה בלבד. סלט הביצים מורכב מ- ביצה קשה, מיונז, כפית של טונה, מ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ג'בטה קשקבל ופסטו-אנשובי עם רוקט

כריך מעולה ומדהים של ג'בטה קצ'קבל ופסטו-אנשובי עם רוקט. מלא בערכים תזונתיים שונים ומגוונים. בריא במיוחד לסובלים מלחץ דם. מתכון קייצי ,...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי