כריך פסטרמה ביתית

כריך בריא וטעים. ניתן לגוון בטיבול של החזה וליצור טעמים חדשים.
נשלח ע"י: samjud
בתאריך: 14:15 - 17/11/2010
צפיות: 1752
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל 140 מעלות, מטבלים את החזה הודו עם המלח והפלפל, מחממים את השמן במחבט וצורבים את החזה 2 דקות מכול צד. לאחר מכן מניחים על הרשת של התנור עם תבנית מתחת על מנת לנקז קת הנוזלים ואופים ל ...כשעתיים. מקררים ופורסים דק. מורחים את הלחם עם חרדל, או ממרח אחר לפי הטעם, מניחים את הפסטרמה את הירקות ומכסים.

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

חזה הודו שלם, מלח גם, פלפל שחור גרוס, 2 כפות שמן קנולה.
לחם חיטה מלאה, חרדל, חסה ומלפפון.

לכל ארוחות העשר

כריך פסטרמה ביתית

כריך בריא וטעים. ניתן לגוון בטיבול של החזה וליצור טעמים חדשים. ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

עיגולים מפתיעים

מסדרים בקופסת טאפרוור פרוסות עגולות של בגט. על כל פרוסה מכינים הפתעה. בסיום יש לילד כ 12 כריכונים שונים, בטעמים שונים ובצבעים שונים....

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

סנדוויץ' חלומי חלוווומי!

סנדוויץ' מפנק ההופך יום לשמח יותר! בכל ביס וביס תגלה טעם ממיס! ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

לביבות גבינה

לביבות גבינה מתקתקות! קלות הכנה, שכל אחד אוהב!...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי