ברוסקטה בנוסח טוסקנה

מאפה לאירוח מנצח בשילוב מוצרלה
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 11:46 - 07/10/2010
צפיות: 1576
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מערבבים את שן השום עם כף שמן זית, מוסיפים מלח ופלפל, מורחים את הרוטב על פרוסת הלחם ,מכסים בשכבת עגבניה מגורדת. מוסיפים את כדורי המוצרלה ועלי הבזיליקום, אופים בתנור בחום גבוה עד שהמוצרלה נמסה.

המתכון באדיבות מאפיית אנג'ל

למידע נוסף על לחמים צרפתיים לחץ כאן
למגוון לחמים נוספים לחץ כאן

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

1 פרוסת לחם אנג'ל בסגנון צרפתי

1/2 עגבניה מגורדת

4 כדורי מוצרלה

2 עלי בזיליקום

1/2 שן שום כתוש

1 כף שמן זית

לכל ארוחות העשר

כריך חבית'וש

כריך חביתה עשיר בירקות עם גבינת שמנת 5% ממולץ !!...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך ספורטיבי

כריך דיאטטי וטעים לארוחת עשר בריאה ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

מוזלי בריא ומחזק

תערובת גרנולה איכותית ומגוונת: אגוזי לוז, ברזיל, שיבולת שועל, סובין, על יוגורט עיזים טעים ומעל סילאן/דבש תמרים איכותי אפשר להוסיף גם סומ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

הכי פשוט וקל!

לחם חיטה מלאה עם חמאה מלוחה ועגבנייה חתוכה מעל. פרי בצד ומיץ תפוזים. אני גם ממליצה לעשות כמוני ולקחת ויטמין C...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי