כריך צרפתי מתוק על הבוקר

מנפלאות הלחם הצרפתי
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 11:41 - 07/10/2010
צפיות: 1703
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

טובלים את פרוסת הלחם בביצה טרופה , מגטנים במשך חצי דקה במחבת משומנת בחמאה.

בסיום הטיגון לפזר מעט סוכר מעל.

בתאבון.

המתכון  באדיבות מאפיית אנג'ל

למידע נוסף על לחמים צרפתיים לחץ כאן
למגוון לחמים נוספים לחץ כאן






דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

1 פרוסה לחם אנג'ל בסגנון צרפתי אגוזים וצימוקים

1 ביצה טרופה

1 כפית סוכר

לכל ארוחות העשר

סנדוויץ' חלומי חלוווומי!

סנדוויץ' מפנק ההופך יום לשמח יותר! בכל ביס וביס תגלה טעם ממיס! ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ברוסקטה בנוסח טוסקנה

מאפה לאירוח מנצח בשילוב מוצרלה ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך אבוקדו משודרג

כריך עם אבוקדו,חביתה וגבינת שמנת...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי