כריך גורמה

בכריך הזה מככב סלט אבוקדו עם תוספת של קוביות גבינה צפתית, המשדרגת אותו פלאים
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 14:42 - 27/09/2010
צפיות: 1681
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

איך מכינים את הסלט:

מערבבים את כל חומרי הסלט, טועמים ומתקנים תיבול.  אפשר לשמור את הסלט במקרר בכלי אטום עד יומיים.

 

איך מכינים את הסנדביץ':

חוצים את הלחם או הלחמניות, מורחים גבינה לבנה וממלאים בסלט.

 

 

המתכון באדיבות תנובה

למגוון לחמים נוספים לחץ כאן 

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לסלט:

100 גרם פיראוס צפתית מעודנת 5%חתוכה לקוביות

1 אבוקדו קלוף וחתוך לקוביות

2-1 כפות מיץ לימון

1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים

1 כפית טבסקו (לא חובה)

1 כף עירית קצוצה

1 כף כוסברה קצוצה (לא חובה)

מלח ופלפל שחור גרוס

 

לסנדביץ':

לחם פלוט מחולק לארבעה או  4 לחמניות מיני בגט

2 כפות גבינה לבנה תנובה 9%

לכל ארוחות העשר

כריך של אמא

אין כמו כריך חם מהבית לשיפור מצב הרוח - הכי מנחם והכי טעים שיש ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך ספורטיבי

כריך דיאטטי וטעים לארוחת עשר בריאה ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך סלט ביצים

ארוחת דלת קלוריות ולכל עונות השנה !...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי