לביבות גבינה

לביבות גבינה מתקתקות! קלות הכנה, שכל אחד אוהב!
נשלח ע"י: חגיגית
בתאריך: 23:45 - 25/12/2010
צפיות: 2893
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה, מטגנים על אש בינונית דקה וחצי מכל צד עד להזהבה, לאחר שמוציאים מהמחבת מפזרים אבקת סוכר
ומי שאוהב סירופ מייפל/דבש להוספת מתיקות!

אפשר להוסיף  גם יוגורט או שמנת חמוצה


ככה מתחילים ארוחת בוקר שווה
בתאבון!

דרג מתכון זה

תגובות (9)

פורסם ע"י סמדר בתאריך: 03:17 - 30/12/2010
קל וטעים!

פורסם ע"י איילת בתאריך: 01:06 - 30/12/2010
בהצלחה!!

פורסם ע"י אלון בתאריך: 20:42 - 29/12/2010
בהצלחה מאמי

פורסם ע"י קרן בתאריך: 02:04 - 29/12/2010
בהצלחה! טעים!!

פורסם ע"י חגית בתאריך: 01:41 - 29/12/2010
תודהה חברים

פורסם ע"י זיגי בתאריך: 00:46 - 28/12/2010
יאמי חגית

פורסם ע"י שושנה בוזגלו חיו בתאריך: 21:33 - 26/12/2010
נראה טעים

פורסם ע"י שוש מורד בתאריך: 23:49 - 25/12/2010
נשמע מתקתק!

פורסם ע"י חגית בתאריך: 23:45 - 25/12/2010
בתאבון!

פרסם תגובה



מרכיבים

ל14 לביבות-
חצי קופסת גבינה לבנה 9%
2 כפות סוכר
2 כפות קמח
1 ביצה
לעיטור וטעם - אבקת סוכר, סירופ מייפל, דבש

לכל ארוחות העשר

כריך ישראלי

מה יותר ישראלי מחביתה בכריך? בתוספת גבינת קוטג' וצפתית מעודנת הכריך שלכם יהיה מוצלח במיוחד...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

סנדוויץ' אבוקדו

סנדוויץ' אבוקדו מושקע ובריא הסנדוויץ' הזה עשיר מאד בשומן מן הצומח ובחלבון בעל ערך תזונתי גבוה במיוחד....

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך מתכון משפחתי מעלף!

כריך מעט גדול מהרגיל,משביע מאוד ומשלב טעמים נפלאים של ירקות טריים,קריספיות של הנבטים ומליחות של הגבינה הצפתית.ממש מומלץ!...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי