כריך טעים!

כריך טעים ומזין, שאינו מקפיץ את ערכי הסוכר, כך שהוא מתאים גם לסכרתיים.
נשלח ע"י: keshetbanan
בתאריך: 11:50 - 26/11/2010
צפיות: 2047
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מחממים את לחם השיפון (אני עושה את זה בטוסטר אבל אפשר גם על מחבת פסים)
מורחים על הלחם חמאת בוטנים טבעית

פורסים את הבננה לעגולים
מניחים ע"ג חמאת הבטונים
סוגרים את הכריך...

בתאבון

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחם שיפון
חמאת בוטנים טבעית
1/4 בננה

לכל ארוחות העשר

סנדוויץ' אבוקדו

סנדוויץ' אבוקדו מושקע ובריא הסנדוויץ' הזה עשיר מאד בשומן מן הצומח ובחלבון בעל ערך תזונתי גבוה במיוחד....

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך טונה בריא ומזין

כריך טונה בריא ומזין לכל שעה ולכל גיל. ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי