איך מונעים כריך "רטוב"

כדי להימנע מכריך' "רטוב" יש ליצור חוצץ בין הלחם לבין המרכיבים הרכים - גבינה רכה, ממרחים, ירקות לחים כגון עגבנייה.

את החוצץ אפשר ליצור באמצעות עלה חסה, מצע של נבטים או פרוסה של גבינה צהובה, עליהם תניחו את המרכיבים הרכים. 

 

הטיפ באדיבות תנובה

דרג טיפ זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 16:29 - 27/09/2010



הדפס טיפ
שתף בפייסבוק

טיפים נוספים

איך גורמים לילד לאכול ארוחת 10?

<UL style="MARGIN-TOP: 0cm" type=disc> <LI style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l1 level1 lfo2; tab-stops: list 36.0pt left 107.8pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>ת...

לטיפ המלא

מה כריך 'טוב' צריך להכיל בתוכו?

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal>כריך "טוב" צריך להיות מורכב ממרכיבים בריאים!<BR><STRONG>הלחם</STRONG>:<BR>רצוי שיהיה מקמח מ...

לטיפ המלא

ארוחת עשר להורים עסוקים...

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>גם אם לא רוצים להכין את כל הכריך מראש, אפשר לפחות להכין מראש את מילו...

לטיפ המלא

תנאי אחסנה

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE><FONT size=3>מומלץ לאחסן לחם במקום מוצל ויבש, בטמפרטורת חדר שבין 20 – 24...

לטיפ המלא