איך מונעים כריך "רטוב"
כדי להימנע מכריך' "רטוב" יש ליצור חוצץ בין הלחם לבין המרכיבים הרכים - גבינה רכה, ממרחים, ירקות לחים כגון עגבנייה.
את החוצץ אפשר ליצור באמצעות עלה חסה, מצע של נבטים או פרוסה של גבינה צהובה, עליהם תניחו את המרכיבים הרכים.
הטיפ באדיבות תנובה
דרג טיפ זה
תגובות (0)
טרם פורסמו תגובות לפריט הזההוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה
פרסם תגובה
טיפים נוספים

ארוחת עשר להורים עסוקים...
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>גם אם לא רוצים להכין את כל הכריך מראש, אפשר לפחות להכין מראש את מילו...


תנאי אחסנה
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE><FONT size=3>מומלץ לאחסן לחם במקום מוצל ויבש, בטמפרטורת חדר שבין 20 – 24...


מה כריך 'טוב' צריך להכיל בתוכו?
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal>כריך "טוב" צריך להיות מורכב ממרכיבים בריאים!<BR><STRONG>הלחם</STRONG>:<BR>רצוי שיהיה מקמח מ...


טיפ מתוק לארוחת עשר
<FONT size=3>בכדי להקטין את הצורך בטעם המתוק, ניתן למרוח פרוסת לחם בדבש. מתיקות הדבש הטבעית, </FONT><FONT size=2 face=Arial><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial; FONT...
