איך מונעים כריך "רטוב"

כדי להימנע מכריך' "רטוב" יש ליצור חוצץ בין הלחם לבין המרכיבים הרכים - גבינה רכה, ממרחים, ירקות לחים כגון עגבנייה.

את החוצץ אפשר ליצור באמצעות עלה חסה, מצע של נבטים או פרוסה של גבינה צהובה, עליהם תניחו את המרכיבים הרכים. 

 

הטיפ באדיבות תנובה

דרג טיפ זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 16:29 - 27/09/2010



הדפס טיפ
שתף בפייסבוק

טיפים נוספים

רוצים לשפר את יכולת הריכוז?

<P style="TEXT-ALIGN: right; unicode-bidi: embed; DIRECTION: rtl" dir=rtl class=MsoNormal><FONT size=2 face=Arial><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial; FONT-SIZE: 11pt" lang=HE>כריך לבית הספר עם ממרח...

לטיפ המלא

אריזה נכונה של כריך

<P style="LINE-HEIGHT: 150%; MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>את הסנדביץ' מומלץ לארוז בניילון נצמד. אם הכנתם כריך </...

לטיפ המלא

טיפ מתוק לארוחת עשר

<FONT size=3>בכדי להקטין את הצורך בטעם המתוק, ניתן למרוח פרוסת לחם בדבש. מתיקות הדבש הטבעית, </FONT><FONT size=2 face=Arial><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial; FONT...

לטיפ המלא

איך מונעים כריך "רטוב"

<P style="LINE-HEIGHT: 150%; MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>כדי להימנע מכריך' "רטוב" יש ליצור חוצץ בין הלחם לב...

לטיפ המלא