איך מונעים כריך "רטוב"

כדי להימנע מכריך' "רטוב" יש ליצור חוצץ בין הלחם לבין המרכיבים הרכים - גבינה רכה, ממרחים, ירקות לחים כגון עגבנייה.

את החוצץ אפשר ליצור באמצעות עלה חסה, מצע של נבטים או פרוסה של גבינה צהובה, עליהם תניחו את המרכיבים הרכים. 

 

הטיפ באדיבות תנובה

דרג טיפ זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 16:29 - 27/09/2010



הדפס טיפ
שתף בפייסבוק

טיפים נוספים

מה כריך 'טוב' צריך להכיל בתוכו?

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal>כריך "טוב" צריך להיות מורכב ממרכיבים בריאים!<BR><STRONG>הלחם</STRONG>:<BR>רצוי שיהיה מקמח מ...

לטיפ המלא

בריאות בממרח

<P style="TEXT-ALIGN: right; unicode-bidi: embed; DIRECTION: rtl" dir=rtl class=MsoNormal><FONT size=2 face=Arial><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial; FONT-SIZE: 11pt" lang=HE>על הלחם מומלץ למרוח טח...

לטיפ המלא

בטן מלאה בתזונה נבונה

<P style="TEXT-ALIGN: right; unicode-bidi: embed; DIRECTION: rtl" dir=rtl class=MsoNormal><FONT size=2 face=Arial><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial; FONT-SIZE: 11pt" lang=HE>שילוב של דגנים מלאים ב...

לטיפ המלא

איך הכריך יכול להיות מהיר וגם טעים?

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal> <P><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>אחד מהיתרונות של&nbsp;כריך הוא שהוא יכול להיות מאכל בריא, משב...

לטיפ המלא