ארוחת עשר להורים עסוקים...

גם אם לא רוצים להכין את כל הכריך מראש, אפשר לפחות להכין מראש את מילוי הכריך ורק את ההרכבה לבצע בסמוך לאכילה או ליציאה מן הבית. מכינים את הממרח/סלט עד יומיים מראש ומאפסנים בכלי אטום במקרר.

אם מכינים את כל הכריך מראש, כדאי ליצור "חוצץ" בין הלחם לבין הגבינה (בעיקר כשמדובר בגבינות רכות כמו גבינה לבנה וקוטג') - עלה של חסה, מצע צפוף של נבטים או עלי בייבי, או פרוסת גבינה צהובה יעשו את העבודה מצוין – הניחו אותם על הפרוסה ומעליהם מירחו את שכבת הגבינה הרכה.

 אם רוצים להכין מראש כריך עם גבינה רכה בלבד, ללא ירק חוצץ, בוחרים בלחם במרקם צפוף ודחוס כמו לחם שיפון מלא, לחם כפרי מלא, לחם דגנים מלא ועוד. לחם קל או כל לחם אוורירי אחר לא יתאים במקרה הזה.

עגבנייה וגבינה בתוך כריך הם שילוב מנצח, אבל אם מכינים את הכריך מראש כדאי ליצור הפרדה בין הלחם לבין העגבנייה העסיסית (בעזרת חסה, גבינה צהובה ועוד).

גבינות מלוחות (בולגרית ופטה) וגבינה צפתית יש לייבש היטב על ידי מגבת נייר לפני הכנת הכריך, מי הגבינה מרטיבים את הלחם (או הפיתה) ומפרקים אותו.

הירקות המשתתפים בכריך צריכים להיות יבשים ממים. כמו כן בכריכים שמכינים מראש כדאי להימנע מהמלחה של הירקות, כדי שלא יגירו נוזלים.

הטיפ באדיבות תנובה

דרג טיפ זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 16:15 - 27/09/2010



הדפס טיפ
שתף בפייסבוק

טיפים נוספים

הסוד הוא במגוון

<P style="LINE-HEIGHT: 150%; MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>הכינו לעצמכם סנדביצ'ים מגוונים, והתאימו את הגודל, המרכ...

לטיפ המלא

רוצים לשפר את יכולת הריכוז?

<P style="TEXT-ALIGN: right; unicode-bidi: embed; DIRECTION: rtl" dir=rtl class=MsoNormal><FONT size=2 face=Arial><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial; FONT-SIZE: 11pt" lang=HE>כריך לבית הספר עם ממרח...

לטיפ המלא

בטן מלאה בתזונה נבונה

<P style="TEXT-ALIGN: right; unicode-bidi: embed; DIRECTION: rtl" dir=rtl class=MsoNormal><FONT size=2 face=Arial><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial; FONT-SIZE: 11pt" lang=HE>שילוב של דגנים מלאים ב...

לטיפ המלא

תנאי אחסנה

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE><FONT size=3>מומלץ לאחסן לחם במקום מוצל ויבש, בטמפרטורת חדר שבין 20 – 24...

לטיפ המלא