תנאי אחסנה

מומלץ לאחסן לחם במקום מוצל ויבש, בטמפרטורת חדר שבין 20 – 24 מעלות.

אחסון לחם במקרר אינו מומלץ מכיוון שהוא גורם להתייבשות הלחם.

הטיפ באדיבות מאפיית אנג'ל

 

דרג טיפ זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 14:59 - 19/10/2010



הדפס טיפ
שתף בפייסבוק

טיפים נוספים

הסוד הוא במגוון

<P style="LINE-HEIGHT: 150%; MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>הכינו לעצמכם סנדביצ'ים מגוונים, והתאימו את הגודל, המרכ...

לטיפ המלא

איך מונעים כריך "רטוב"

<P style="LINE-HEIGHT: 150%; MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>כדי להימנע מכריך' "רטוב" יש ליצור חוצץ בין הלחם לב...

לטיפ המלא

איך הכריך יכול להיות מהיר וגם טעים?

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal> <P><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>אחד מהיתרונות של&nbsp;כריך הוא שהוא יכול להיות מאכל בריא, משב...

לטיפ המלא

תנאי אחסנה

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE><FONT size=3>מומלץ לאחסן לחם במקום מוצל ויבש, בטמפרטורת חדר שבין 20 – 24...

לטיפ המלא