תנאי אחסנה

מומלץ לאחסן לחם במקום מוצל ויבש, בטמפרטורת חדר שבין 20 – 24 מעלות.

אחסון לחם במקרר אינו מומלץ מכיוון שהוא גורם להתייבשות הלחם.

הטיפ באדיבות מאפיית אנג'ל

 

דרג טיפ זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 14:59 - 19/10/2010



הדפס טיפ
שתף בפייסבוק

טיפים נוספים

בטן מלאה בתזונה נבונה

<P style="TEXT-ALIGN: right; unicode-bidi: embed; DIRECTION: rtl" dir=rtl class=MsoNormal><FONT size=2 face=Arial><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial; FONT-SIZE: 11pt" lang=HE>שילוב של דגנים מלאים ב...

לטיפ המלא

אריזה נכונה של כריך

<P style="LINE-HEIGHT: 150%; MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE>את הסנדביץ' מומלץ לארוז בניילון נצמד. אם הכנתם כריך </...

לטיפ המלא

בריאות בממרח

<P style="TEXT-ALIGN: right; unicode-bidi: embed; DIRECTION: rtl" dir=rtl class=MsoNormal><FONT size=2 face=Arial><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial; FONT-SIZE: 11pt" lang=HE>על הלחם מומלץ למרוח טח...

לטיפ המלא

תנאי אחסנה

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE><FONT size=3>מומלץ לאחסן לחם במקום מוצל ויבש, בטמפרטורת חדר שבין 20 – 24...

לטיפ המלא