תנאי אחסנה

מומלץ לאחסן לחם במקום מוצל ויבש, בטמפרטורת חדר שבין 20 – 24 מעלות.

אחסון לחם במקרר אינו מומלץ מכיוון שהוא גורם להתייבשות הלחם.

הטיפ באדיבות מאפיית אנג'ל

 

דרג טיפ זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 14:59 - 19/10/2010



הדפס טיפ
שתף בפייסבוק

טיפים נוספים

תנאי אחסנה

<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" dir=rtl class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial" lang=HE><FONT size=3>מומלץ לאחסן לחם במקום מוצל ויבש, בטמפרטורת חדר שבין 20 – 24...

לטיפ המלא

רוצים לשפר את יכולת הריכוז?

<P style="TEXT-ALIGN: right; unicode-bidi: embed; DIRECTION: rtl" dir=rtl class=MsoNormal><FONT size=2 face=Arial><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial; FONT-SIZE: 11pt" lang=HE>כריך לבית הספר עם ממרח...

לטיפ המלא

טיפ מתוק לארוחת עשר

<FONT size=3>בכדי להקטין את הצורך בטעם המתוק, ניתן למרוח פרוסת לחם בדבש. מתיקות הדבש הטבעית, </FONT><FONT size=2 face=Arial><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial; FONT...

לטיפ המלא

בטן מלאה בתזונה נבונה

<P style="TEXT-ALIGN: right; unicode-bidi: embed; DIRECTION: rtl" dir=rtl class=MsoNormal><FONT size=2 face=Arial><SPAN style="FONT-FAMILY: Arial; FONT-SIZE: 11pt" lang=HE>שילוב של דגנים מלאים ב...

לטיפ המלא