כריך ה10

כריך עם אבוקדו, גבינה צפתית, עלי חסה ורוטב וינגרט בתוספת נבטים ובצל
נשלח ע"י: גלי נדיב
בתאריך: 21:58 - 25/11/2010
צפיות: 1305
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

חוצים  לחמנית ג'אבטה ומתחילים למרוח ..
נתחיל מהתחתית:
ממרח גבינה צפתית רכה ועליה מעל חרדל דז'ין, עלי חסה ירוקה, פרוסות גבינה צפתית/ בלוגרית דקה, נבטים ובצל מטוגנים, פרוסות עגבניה דקות, עלי חסה נוספים ומעל רוטב וינגרט מעל.

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחמינית ג'בטה
פרוסות דקות - גבינה צפתית /בולגרית
מעט חרדל דז'ין
מעט אבוקדו
 מעט עלי חסה
מעט רוטב וינגרט
מעט פרוסות עגבניה דקות
מעט נבטים ורצועות בצל

לכל ארוחות העשר

ארוחת בריאות - מוזלי

ארוחת בוקר מעודנת מתוקה בריאה אולי קצת משמינה אבל משביעה ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

סנדביץ חביתה של אבא

הסנדביץ המפורסם שהבאתי לבית הספר שכל הבנות בכיתה רדפו אחרי בגללו...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

סנדוויץ' אבוקדו

סנדוויץ' אבוקדו מושקע ובריא הסנדוויץ' הזה עשיר מאד בשומן מן הצומח ובחלבון בעל ערך תזונתי גבוה במיוחד....

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך פסטרמה ביתית

כריך בריא וטעים. ניתן לגוון בטיבול של החזה וליצור טעמים חדשים. ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי