כריך ה10
כריך עם אבוקדו, גבינה צפתית, עלי חסה ורוטב וינגרט בתוספת נבטים ובצלבתאריך: 21:58 - 25/11/2010
צפיות: 1367
קושי: קל




אופן ההכנה
חוצים לחמנית ג'אבטה ומתחילים למרוח ..נתחיל מהתחתית:
ממרח גבינה צפתית רכה ועליה מעל חרדל דז'ין, עלי חסה ירוקה, פרוסות גבינה צפתית/ בלוגרית דקה, נבטים ובצל מטוגנים, פרוסות עגבניה דקות, עלי חסה נוספים ומעל רוטב וינגרט מעל.
דרג מתכון זה
תגובות (0)
טרם פורסמו תגובות לפריט הזההוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה
פרסם תגובה
מרכיבים
לחמינית ג'בטהפרוסות דקות - גבינה צפתית /בולגרית
מעט חרדל דז'ין
מעט אבוקדו
מעט עלי חסה
מעט רוטב וינגרט
מעט פרוסות עגבניה דקות
מעט נבטים ורצועות בצל
לכל ארוחות העשר

מוזלי בריא ומחזק
תערובת גרנולה איכותית ומגוונת: אגוזי לוז, ברזיל, שיבולת שועל, סובין, על יוגורט עיזים טעים ומעל סילאן/דבש תמרים איכותי אפשר להוסיף גם סומ...



ארוחת הבוקר המושלמת !
שקשוקה חמה וטעימה שהופכת את היום למושלם ועושה אותו ...

