כריך ה10

כריך עם אבוקדו, גבינה צפתית, עלי חסה ורוטב וינגרט בתוספת נבטים ובצל
נשלח ע"י: גלי נדיב
בתאריך: 21:58 - 25/11/2010
צפיות: 1367
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

חוצים  לחמנית ג'אבטה ומתחילים למרוח ..
נתחיל מהתחתית:
ממרח גבינה צפתית רכה ועליה מעל חרדל דז'ין, עלי חסה ירוקה, פרוסות גבינה צפתית/ בלוגרית דקה, נבטים ובצל מטוגנים, פרוסות עגבניה דקות, עלי חסה נוספים ומעל רוטב וינגרט מעל.

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחמינית ג'בטה
פרוסות דקות - גבינה צפתית /בולגרית
מעט חרדל דז'ין
מעט אבוקדו
 מעט עלי חסה
מעט רוטב וינגרט
מעט פרוסות עגבניה דקות
מעט נבטים ורצועות בצל

לכל ארוחות העשר

מוזלי בריא ומחזק

תערובת גרנולה איכותית ומגוונת: אגוזי לוז, ברזיל, שיבולת שועל, סובין, על יוגורט עיזים טעים ומעל סילאן/דבש תמרים איכותי אפשר להוסיף גם סומ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ארוחת עשר

סנדוויץ' בריא וטעים עם סלט קטן בצד...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ארוחת הבוקר המושלמת !

שקשוקה חמה וטעימה שהופכת את היום למושלם ועושה אותו ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

סנדוויץ' טוניסאי

ארוחת בוקר טעימה משביעה ובריאה...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי