כריך ה10

כריך עם אבוקדו, גבינה צפתית, עלי חסה ורוטב וינגרט בתוספת נבטים ובצל
נשלח ע"י: גלי נדיב
בתאריך: 21:58 - 25/11/2010
צפיות: 1419
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

חוצים  לחמנית ג'אבטה ומתחילים למרוח ..
נתחיל מהתחתית:
ממרח גבינה צפתית רכה ועליה מעל חרדל דז'ין, עלי חסה ירוקה, פרוסות גבינה צפתית/ בלוגרית דקה, נבטים ובצל מטוגנים, פרוסות עגבניה דקות, עלי חסה נוספים ומעל רוטב וינגרט מעל.

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחמינית ג'בטה
פרוסות דקות - גבינה צפתית /בולגרית
מעט חרדל דז'ין
מעט אבוקדו
 מעט עלי חסה
מעט רוטב וינגרט
מעט פרוסות עגבניה דקות
מעט נבטים ורצועות בצל

לכל ארוחות העשר

סנדוויץ' חלומי חלוווומי!

סנדוויץ' מפנק ההופך יום לשמח יותר! בכל ביס וביס תגלה טעם ממיס! ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך ישראלי

מה יותר ישראלי מחביתה בכריך? בתוספת גבינת קוטג' וצפתית מעודנת הכריך שלכם יהיה מוצלח במיוחד...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

סנדוויץ' טוניסאי

ארוחת בוקר טעימה משביעה ובריאה...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

מוזלי בריא ומחזק

תערובת גרנולה איכותית ומגוונת: אגוזי לוז, ברזיל, שיבולת שועל, סובין, על יוגורט עיזים טעים ומעל סילאן/דבש תמרים איכותי אפשר להוסיף גם סומ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי