כריך ה10

כריך עם אבוקדו, גבינה צפתית, עלי חסה ורוטב וינגרט בתוספת נבטים ובצל
נשלח ע"י: גלי נדיב
בתאריך: 21:58 - 25/11/2010
צפיות: 1509
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

חוצים  לחמנית ג'אבטה ומתחילים למרוח ..
נתחיל מהתחתית:
ממרח גבינה צפתית רכה ועליה מעל חרדל דז'ין, עלי חסה ירוקה, פרוסות גבינה צפתית/ בלוגרית דקה, נבטים ובצל מטוגנים, פרוסות עגבניה דקות, עלי חסה נוספים ומעל רוטב וינגרט מעל.

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחמינית ג'בטה
פרוסות דקות - גבינה צפתית /בולגרית
מעט חרדל דז'ין
מעט אבוקדו
 מעט עלי חסה
מעט רוטב וינגרט
מעט פרוסות עגבניה דקות
מעט נבטים ורצועות בצל

לכל ארוחות העשר

כריך חביתת ירק

כריך בריאות גורמה לחובבי חריפות עדינה עונת הסתיו, השייכת לאלמנט המתכת, מאופיינת בטעם החריף והצבעים האופייניים הם הלבן והשחור. בעונה זו הג...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

שקשוקה של אלופים

מתכון פשוט, מוצלח ועם הרבה מקום לאלתורים...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

סנדביץ' 10 הטעמים

ג'בטה קלוייה במילוי גבינת עגבניות מיובשות,בזיליקום,חסת משי וירקות טובים אחרים...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי