כריך ה10

כריך עם אבוקדו, גבינה צפתית, עלי חסה ורוטב וינגרט בתוספת נבטים ובצל
נשלח ע"י: גלי נדיב
בתאריך: 21:58 - 25/11/2010
צפיות: 1195
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

חוצים  לחמנית ג'אבטה ומתחילים למרוח ..
נתחיל מהתחתית:
ממרח גבינה צפתית רכה ועליה מעל חרדל דז'ין, עלי חסה ירוקה, פרוסות גבינה צפתית/ בלוגרית דקה, נבטים ובצל מטוגנים, פרוסות עגבניה דקות, עלי חסה נוספים ומעל רוטב וינגרט מעל.

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחמינית ג'בטה
פרוסות דקות - גבינה צפתית /בולגרית
מעט חרדל דז'ין
מעט אבוקדו
 מעט עלי חסה
מעט רוטב וינגרט
מעט פרוסות עגבניה דקות
מעט נבטים ורצועות בצל

לכל ארוחות העשר

ביצה בקן בתוספת סלט

הביצה בקן הלחם הקלוי בחמאה שבתוכו הביצה שהצהוב שלה עדין רוטט וכשחותכים הצהוב נשפך ומרטיב את הלחם . הסלט שמחכה שיערבבו אותו ויבזקו מעליו ר...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

חמישה בארוחה אחת

סלט ירקות עם יוגורט גבינה וצנים - פשוט קל וטעייים ובעיקר בריא...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

סנדביץ' 10 הטעמים

ג'בטה קלוייה במילוי גבינת עגבניות מיובשות,בזיליקום,חסת משי וירקות טובים אחרים...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך ה10

כריך עם אבוקדו, גבינה צפתית, עלי חסה ורוטב וינגרט בתוספת נבטים ובצל ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי