לחם...לחם..לחם!!!!!!

הנשיקה של הלחם (בגודל סביר), מרוקנים את הרך וממלאים בכל טוב.. גבינת שמנת זיתים או שום שמיר(30%) מקושקשת או חביתה חמה עם פרוסות חציל קלוי עבה ומעל ירקות שמחזירים אותנו לילדות הטהורה והכל כך נקיה של פעם.
נשלח ע"י: TOUCH WOOD
בתאריך: 04:15 - 25/11/2010
צפיות: 1264
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

טורפת 3 ביצים בקערה מוסיפה פלפל מלח גרוס , מחממת מחבת עם שמן טוב טוב ושופכת את הבלילה של הביצים לתוכה ונותנת  לה להתבשל ולהתנפח
לאחר מכן הופכת וממתינה 1 דקה ומכבה . חותכת את הנשיקה של הלחם (רבע) מורחת בנדיבות מאחת הגבינות מכניסה את החביתה מקופלת לשלוש, מניחה פרוסת חציל שהכנתי מראש.
מעל מוסיפה עלה חסה , פרוסות עגבניה מלפפונים אפשר גם פטרוזיליה. יאאאממממממי   מי שאוכל אצלי מתענג ומאמץ לעולמים!!!   בתיאבוןןןן
דרך אגב אפשרי לעשות בכל מיני גרסאות עם מיונז ונקניק, ביצה קשה,

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

רבע לחם שחור או לבן טרי טרי.. (הנשיקה) , גבינת שמנת שום שמיר או זיתים(30%) 3 ביצים לטרוף היטב פלפל מלח
ירקות, עלה חסה נכבד טרי, מלפפון ירוק פרוס באלכסון, עבניה טריה פרוסה עיגולים, מלפפון חמוץ פרוס לאורך וחריף למי שאוהב.

לכל ארוחות העשר

חמישה בארוחה אחת

סלט ירקות עם יוגורט גבינה וצנים - פשוט קל וטעייים ובעיקר בריא...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך הילדות שלי

כריך טעים, מזין ומשביע שקל וכייף להכין עם הילדים....

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך גבינות עזים

אלמנט האש המשוייך לעונת הקיץ, מתאפיין בצבע אדום ובטעם שרוף- חרוך. גבינה איכותית תאזן את אלמנט האש ותתאים לימים החמים. הבצל יעזור לסלק את ה...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי