כריך חבית'וש

כריך חביתה עשיר בירקות עם גבינת שמנת 5% ממולץ !!
נשלח ע"י: אוהב את אשתי
בתאריך: 16:24 - 21/11/2010
צפיות: 1503
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

לשבור את הביצה לקערית ולערבב טוב להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
לחמם מחבט עם כפית שמן זית או לתסתס קצת מספרי פאם.
לשפוך את הביצה למחבט
לבנתיים למרוח בפרוסה אחת את הגבינת שמנת 
ובפרוסה השניה להניח את עלי חסה מעליה עגבניה ואז את הבצל סגול 
שהחביתה מוכנה להניח אותה על הפרוסה עם הגבינה 
לחבר בין הפרוסות לחתוך לחצי ולאכול.. בתאבון 

דרג מתכון זה

תגובות (4)

פורסם ע"י שירה זכריה בתאריך: 08:31 - 20/12/2010
בהצלחה- נראה טוב

פורסם ע"י בתאריך: 21:16 - 05/12/2010
good luck

פורסם ע"י שושנה בוזגלו חיו בתאריך: 20:00 - 28/11/2010
טעים מאוד

פורסם ע"י בתאריך: 16:35 - 21/11/2010
בהצלחה

פרסם תגובה



מרכיבים

2 פרוסות לחם קל / כפרי/ דגנים
ביצה 1
כף גבינת שמנת 5%
2 עלי חסה לא גדולים
3 פרוסות בצל סגול 
2 פרוסות עגבניה 
כפית שמן זית או ספרי פאם
מלח ופלפל לפי הטעם 

לכל ארוחות העשר

סנדוויץ' חלומי חלוווומי!

סנדוויץ' מפנק ההופך יום לשמח יותר! בכל ביס וביס תגלה טעם ממיס! ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ברוסקטה בנוסח טוסקנה

מאפה לאירוח מנצח בשילוב מוצרלה ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך מתכון משפחתי מעלף!

כריך מעט גדול מהרגיל,משביע מאוד ומשלב טעמים נפלאים של ירקות טריים,קריספיות של הנבטים ומליחות של הגבינה הצפתית.ממש מומלץ!...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי