כריך חבית'וש

כריך חביתה עשיר בירקות עם גבינת שמנת 5% ממולץ !!
נשלח ע"י: אוהב את אשתי
בתאריך: 16:24 - 21/11/2010
צפיות: 1810
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

לשבור את הביצה לקערית ולערבב טוב להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
לחמם מחבט עם כפית שמן זית .
לשפוך את הביצה למחבט
בנתיים למרוח בפרוסה אחת את הגבינת שמנת 
ובפרוסה השניה להניח את עלי חסה מעליה עגבניה ואז את הבצל סגול 
שהחביתה מוכנה להניח אותה על הפרוסה עם הגבינה 
לחבר בין הפרוסות לחתוך לחצי ולאכול.. בתאבון 

דרג מתכון זה

תגובות (4)

פורסם ע"י שירה זכריה בתאריך: 08:31 - 20/12/2010
בהצלחה- נראה טוב

פורסם ע"י בתאריך: 21:16 - 05/12/2010
good luck

פורסם ע"י שושנה בוזגלו חיו בתאריך: 20:00 - 28/11/2010
טעים מאוד

פורסם ע"י בתאריך: 16:35 - 21/11/2010
בהצלחה

פרסם תגובה



מרכיבים

2 פרוסות לחם קל / כפרי/ דגנים
ביצה 1
כף גבינת שמנת 5%
2 עלי חסה לא גדולים
3 פרוסות בצל סגול 
2 פרוסות עגבניה 
כפית שמן זית או ספרי פאם
מלח ופלפל לפי הטעם 

לכל ארוחות העשר

סנדוויץ טונה

סנדוויץ טונה בריא ומלא באומגה 3 ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך שובע

הכריך הזה יכול בשקט להחליף ארוחה - הוא עשיר, מפנק ומשביע! ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

משקה יווגרט עם מלפפונים

מדורי דורות נולדתי בפרס היה משקה קבוע שאמא היתה מכינה משקה יוגורט עם מלפפון טעים להפליא ובריא- אצלנו קוראים לזה מסחייר מוזגים בבקבוק ולו...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי