משודרג פעמיים

כריך א-לה-מאמה
נשלח ע"י: peace
בתאריך: 19:10 - 20/11/2010
צפיות: 1538
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

חוצים את הלחמניה ומורחים בחמאה.
 פורסים כמה פרוסות דקות מהגבינה הבולגרית ומניחים לאורך הלחמניה ומעל הגבינה מורחים לימון כבוש, מניחים כמה עגבניות שרי מיובשות קצוצות, 2 זיתים ללא הגרעינים ועל כל הכבודה הנ"ל מוסיפים בזיליקום וקצת מלח וקצת פלפל גרוס. בתאבון

דרג מתכון זה

תגובות (1)

פורסם ע"י מלי בתאריך: 21:41 - 20/11/2010
נשמע יאמי ליד זה הפוך טוב ועשתם לי את הבוקר

פרסם תגובה



מרכיבים

לחמניה שזופה
חמאה
זיתי קלמנטה
עגבניות שרי מיובשות בשמן זית
גבינה בולגרית  5%
ממרח לימונים כבושים
בזיליקום טרי שטוף
מלח
פלפל גרוס

לכל ארוחות העשר

ארוחת העשר שלי

חביתת ירק , גבינה לבנה מעורבבת עם זעתר, סלט ירקות קצוץ אבוקדו (בעונה) פרוסת לחם מעט טחינה ו 5 זיתים. מידי פעם במקום אבוקדו אני אוכלת טונה במי...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך טונה וקרם שמנת 5% במגוון טעמים

ילדים מאוד אוהבים טונה כשהיא מגיעה עם מיונז. לפניכם גרסה מעט שונה טעימה ומזינה מאוד. כריך המשלב חומצות שומן מסוג אומגה 3 התורמות לקשב וריכ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי