פוקצ’ה עם זוקיני ועשבי תיבול

4 כריכים מפוקצ’ה טרייה
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 12:15 - 27/09/2010
צפיות: 1420
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה


1. שמים את הזוקיני במסננת זורים מעל מלח, משהים כשעה סוחטים היטב מהנוזלים, שמים את הזוקיני בקערה יחד
עם עשבי התיבול, תפוח האדמה, הקמח, המלח, והפלפל, מוסיפים את הביצים ומערבבים.
2. ממיסים במחבת שמן וחמאה, מטגנים 6 חביתות
קטנות או חביתה אחת גדולה שאותה חותכים ל6 משולשים.
3. מערבבים את כל המרכיבים לממרח אבוקדו.
4. מורחים את הפוקצ’ה בממרח אבוקדו, מכניסים לכל
כריך פריטטה ירוקה, פרוסות של קולאז’ קממבר או
ברי ונבטים ומגישים. 
 
המתכון באדיבות  תנובה    

למגוון לחמים נוספים לחץ כאן 

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לפירטטה ירוקה:
5 זוקיני קטנים מגוררים גס
1 כפית מלח
2 כוסות עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, שמיר, עירית, בצל ירוק, טימין, אורגנו)
1 תפוח-אדמה מקולף ומגורר דק
3 כפות קמח או פירורי לחם
מלח, פלפל לבן
6 ביצים
4 כפות שמן זית
50 גרם חמאת תנובה
למלית
3 יחידות קולאז’ מסוג קממבר או קולאז’ מסוג ברי פרוסה
חופן נבטים עבים
 
לממרח אבוקדו:
2 אבוקדו בשלים קלופים ומעוכים
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 עגבנייה קצוצה דק מאוד
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
3 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס  

לכל ארוחות העשר

כריך פסטרמה ביתית

כריך בריא וטעים. ניתן לגוון בטיבול של החזה וליצור טעמים חדשים. ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך אומלט

כריך קליל עם אומלט מרענן ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

חטיפי זיתים

חטיפי זיתים מעולים, מתאימים לארוחת עשר או לארוחת ערב, בריאים, טעימים והכי חשוב: מתאימים להכנה עם הילדים!...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך סידן

גבינה, שקדים וירקות ירוקים - כולם כוכבי בריאות, שופעי סידן ומחזקי עצמות ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי