פוקצ’ה עם זוקיני ועשבי תיבול

4 כריכים מפוקצ’ה טרייה
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 12:15 - 27/09/2010
צפיות: 1164
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה


1. שמים את הזוקיני במסננת זורים מעל מלח, משהים כשעה סוחטים היטב מהנוזלים, שמים את הזוקיני בקערה יחד
עם עשבי התיבול, תפוח האדמה, הקמח, המלח, והפלפל, מוסיפים את הביצים ומערבבים.
2. ממיסים במחבת שמן וחמאה, מטגנים 6 חביתות
קטנות או חביתה אחת גדולה שאותה חותכים ל6 משולשים.
3. מערבבים את כל המרכיבים לממרח אבוקדו.
4. מורחים את הפוקצ’ה בממרח אבוקדו, מכניסים לכל
כריך פריטטה ירוקה, פרוסות של קולאז’ קממבר או
ברי ונבטים ומגישים. 
 
המתכון באדיבות  תנובה    

למגוון לחמים נוספים לחץ כאן 

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לפירטטה ירוקה:
5 זוקיני קטנים מגוררים גס
1 כפית מלח
2 כוסות עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, שמיר, עירית, בצל ירוק, טימין, אורגנו)
1 תפוח-אדמה מקולף ומגורר דק
3 כפות קמח או פירורי לחם
מלח, פלפל לבן
6 ביצים
4 כפות שמן זית
50 גרם חמאת תנובה
למלית
3 יחידות קולאז’ מסוג קממבר או קולאז’ מסוג ברי פרוסה
חופן נבטים עבים
 
לממרח אבוקדו:
2 אבוקדו בשלים קלופים ומעוכים
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 עגבנייה קצוצה דק מאוד
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
3 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס  

לכל ארוחות העשר

סנדוויץ' חלומי חלוווומי!

סנדוויץ' מפנק ההופך יום לשמח יותר! בכל ביס וביס תגלה טעם ממיס! ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך טעים!

כריך טעים ומזין, שאינו מקפיץ את ערכי הסוכר, כך שהוא מתאים גם לסכרתיים....

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך שובע

הכריך הזה יכול בשקט להחליף ארוחה - הוא עשיר, מפנק ומשביע! ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ג'בטה טעימה מאוד!!!

ג'בטה עם גבינה וירקות גם טעים וגם משביע... עם אפשרות להוסיף סלט ליד......

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי