כריך פסטרמה ביתית

כריך בריא וטעים. ניתן לגוון בטיבול של החזה וליצור טעמים חדשים.
נשלח ע"י: samjud
בתאריך: 14:15 - 17/11/2010
צפיות: 1591
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל 140 מעלות, מטבלים את החזה הודו עם המלח והפלפל, מחממים את השמן במחבט וצורבים את החזה 2 דקות מכול צד. לאחר מכן מניחים על הרשת של התנור עם תבנית מתחת על מנת לנקז קת הנוזלים ואופים ל ...כשעתיים. מקררים ופורסים דק. מורחים את הלחם עם חרדל, או ממרח אחר לפי הטעם, מניחים את הפסטרמה את הירקות ומכסים.

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

חזה הודו שלם, מלח גם, פלפל שחור גרוס, 2 כפות שמן קנולה.
לחם חיטה מלאה, חרדל, חסה ומלפפון.

לכל ארוחות העשר

לביבות גבינה

לביבות גבינה מתקתקות! קלות הכנה, שכל אחד אוהב!...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ג'בטה קשקבל ופסטו-אנשובי עם רוקט

כריך מעולה ומדהים של ג'בטה קצ'קבל ופסטו-אנשובי עם רוקט. מלא בערכים תזונתיים שונים ומגוונים. בריא במיוחד לסובלים מלחץ דם. מתכון קייצי ,...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

לחם...לחם..לחם!!!!!!

הנשיקה של הלחם (בגודל סביר), מרוקנים את הרך וממלאים בכל טוב.. גבינת שמנת זיתים או שום שמיר(30%) מקושקשת או חביתה חמה עם פרוסות חציל קלוי עבה ו...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי