כריך פסטרמה ביתית

כריך בריא וטעים. ניתן לגוון בטיבול של החזה וליצור טעמים חדשים.
נשלח ע"י: samjud
בתאריך: 14:15 - 17/11/2010
צפיות: 1805
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל 140 מעלות, מטבלים את החזה הודו עם המלח והפלפל, מחממים את השמן במחבט וצורבים את החזה 2 דקות מכול צד. לאחר מכן מניחים על הרשת של התנור עם תבנית מתחת על מנת לנקז קת הנוזלים ואופים ל ...כשעתיים. מקררים ופורסים דק. מורחים את הלחם עם חרדל, או ממרח אחר לפי הטעם, מניחים את הפסטרמה את הירקות ומכסים.

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

חזה הודו שלם, מלח גם, פלפל שחור גרוס, 2 כפות שמן קנולה.
לחם חיטה מלאה, חרדל, חסה ומלפפון.

לכל ארוחות העשר

סנדוויץ' טוניסאי

ארוחת בוקר טעימה משביעה ובריאה...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך ישראלי

מה יותר ישראלי מחביתה בכריך? בתוספת גבינת קוטג' וצפתית מעודנת הכריך שלכם יהיה מוצלח במיוחד...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

סנדוויץ בזיליקום ורצועות עוף

סנדוויץ מאוד בריאותי של חזה עוף פסטו כוסברה וטחינה גולמית...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי