כריך פסטרמה ביתית

כריך בריא וטעים. ניתן לגוון בטיבול של החזה וליצור טעמים חדשים.
נשלח ע"י: samjud
בתאריך: 14:15 - 17/11/2010
צפיות: 1687
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל 140 מעלות, מטבלים את החזה הודו עם המלח והפלפל, מחממים את השמן במחבט וצורבים את החזה 2 דקות מכול צד. לאחר מכן מניחים על הרשת של התנור עם תבנית מתחת על מנת לנקז קת הנוזלים ואופים ל ...כשעתיים. מקררים ופורסים דק. מורחים את הלחם עם חרדל, או ממרח אחר לפי הטעם, מניחים את הפסטרמה את הירקות ומכסים.

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

חזה הודו שלם, מלח גם, פלפל שחור גרוס, 2 כפות שמן קנולה.
לחם חיטה מלאה, חרדל, חסה ומלפפון.

לכל ארוחות העשר

סנדוויץ' 2 בלילה

סנדוויץ' 2 בלילה הוא סנדוויץ' לכל שעות היום וזה פשוט תענוג לאכול דבר כזה והוא ממש ממש לא מסובך ואת כל המרכיבים אפשר להוסיף והמעיט לפ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

חטיפי זיתים

חטיפי זיתים מעולים, מתאימים לארוחת עשר או לארוחת ערב, בריאים, טעימים והכי חשוב: מתאימים להכנה עם הילדים!...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך מתכון משפחתי מעלף!

כריך מעט גדול מהרגיל,משביע מאוד ומשלב טעמים נפלאים של ירקות טריים,קריספיות של הנבטים ומליחות של הגבינה הצפתית.ממש מומלץ!...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

בייבי סנדביץ' צהובה

סנדביץ' ילדים בריא עם גבינת עמק מפנקת...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי