כריך פסטרמה ביתית

כריך בריא וטעים. ניתן לגוון בטיבול של החזה וליצור טעמים חדשים.
נשלח ע"י: samjud
בתאריך: 14:15 - 17/11/2010
צפיות: 1632
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל 140 מעלות, מטבלים את החזה הודו עם המלח והפלפל, מחממים את השמן במחבט וצורבים את החזה 2 דקות מכול צד. לאחר מכן מניחים על הרשת של התנור עם תבנית מתחת על מנת לנקז קת הנוזלים ואופים ל ...כשעתיים. מקררים ופורסים דק. מורחים את הלחם עם חרדל, או ממרח אחר לפי הטעם, מניחים את הפסטרמה את הירקות ומכסים.

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

חזה הודו שלם, מלח גם, פלפל שחור גרוס, 2 כפות שמן קנולה.
לחם חיטה מלאה, חרדל, חסה ומלפפון.

לכל ארוחות העשר

כריך גורמה

בכריך הזה מככב סלט אבוקדו עם תוספת של קוביות גבינה צפתית, המשדרגת אותו פלאים ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ברוסקטה בנוסח טוסקנה

מאפה לאירוח מנצח בשילוב מוצרלה ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

יוגורט ופרי

הכי כייף להתפנק על פרי טרי ויוגורט על הבוקר...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך ישראלי

מה יותר ישראלי מחביתה בכריך? בתוספת גבינת קוטג' וצפתית מעודנת הכריך שלכם יהיה מוצלח במיוחד...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי