כריך אומלט

כריך קליל עם אומלט מרענן
נשלח ע"י: המורעב
בתאריך: 12:54 - 15/11/2010
צפיות: 2389
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

חותכים את מחצית העגבניה, את הבצל והפטריות לרצועות
שמים כף שמן זית במחבת, מדליקים על אש בינונית-גבוהה
מוסיפים את הפטריות והבצל, מערבבים במשך דקה
שוברים את הביצה/ביצים לקערה, מוסיפים את אגוזי המלך, מערבבים היטב ומוסיפים למחבת
אחרי 2-3 דקות הופכים את האומלט ומוסיפים את הבזיליקום
מורחים את הלחם קלות עם המיונז, ואת המחצית השנייה של העגבניה פורסים לפרוסות
מורידים את האומלט לצלחת, מניחים בתוך הכריך, מוסיפים את פרוסות העגבניה
ובתיאבון 
:))

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

ביצה או שתיים
כף שמן זית
פטריות טריות
עגבניה קטנה
בצל
בזיליקום
מעט אגוזי מלך
שתי פרוסות או לחמניה מקמח מלא עם דגנים
מיונז קל

לכל ארוחות העשר

כריך טונה וקרם שמנת 5% במגוון טעמים

ילדים מאוד אוהבים טונה כשהיא מגיעה עם מיונז. לפניכם גרסה מעט שונה טעימה ומזינה מאוד. כריך המשלב חומצות שומן מסוג אומגה 3 התורמות לקשב וריכ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך חביתת ירק

כריך בריאות גורמה לחובבי חריפות עדינה עונת הסתיו, השייכת לאלמנט המתכת, מאופיינת בטעם החריף והצבעים האופייניים הם הלבן והשחור. בעונה זו הג...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך קל להכנה וטעים

אם אין לי זמן להכין כריך מיוחד אני קונה לחם אנג'ל צרפתי עם זיתים או עגבניות שיש בו כבר עישבי תיבול ושמן זית. מהגבינה בולגרית או הצפתית אנ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

הארוחה הכי שווה

ארוחת בוקר קלה וטעימה, עשירה ומגוונת. גבינות, לחמניה טריה וירקות. יותר מזה לא צריך כלום....

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי