כריך אומלט
כריך קליל עם אומלט מרענן
בתאריך: 12:54 - 15/11/2010
צפיות: 2251
קושי: קל




אופן ההכנה
חותכים את מחצית העגבניה, את הבצל והפטריות לרצועות
שמים כף שמן זית במחבת, מדליקים על אש בינונית-גבוהה
מוסיפים את הפטריות והבצל, מערבבים במשך דקה
שוברים את הביצה/ביצים לקערה, מוסיפים את אגוזי המלך, מערבבים היטב ומוסיפים למחבת
אחרי 2-3 דקות הופכים את האומלט ומוסיפים את הבזיליקום
מורחים את הלחם קלות עם המיונז, ואת המחצית השנייה של העגבניה פורסים לפרוסות
מורידים את האומלט לצלחת, מניחים בתוך הכריך, מוסיפים את פרוסות העגבניה
ובתיאבון
:))
דרג מתכון זה
תגובות (0)
טרם פורסמו תגובות לפריט הזההוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה
פרסם תגובה
מרכיבים
ביצה או שתייםכף שמן זית
פטריות טריות
פטריות טריות
עגבניה קטנה
בצל
בזיליקום
מעט אגוזי מלך
שתי פרוסות או לחמניה מקמח מלא עם דגנים
מיונז קל
לכל ארוחות העשר

עיגולים מפתיעים
מסדרים בקופסת טאפרוור פרוסות עגולות של בגט. על כל פרוסה מכינים הפתעה. בסיום יש לילד כ 12 כריכונים שונים, בטעמים שונים ובצבעים שונים....

