כריך אומלט

כריך קליל עם אומלט מרענן
נשלח ע"י: המורעב
בתאריך: 12:54 - 15/11/2010
צפיות: 2156
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

חותכים את מחצית העגבניה, את הבצל והפטריות לרצועות
שמים כף שמן זית במחבת, מדליקים על אש בינונית-גבוהה
מוסיפים את הפטריות והבצל, מערבבים במשך דקה
שוברים את הביצה/ביצים לקערה, מוסיפים את אגוזי המלך, מערבבים היטב ומוסיפים למחבת
אחרי 2-3 דקות הופכים את האומלט ומוסיפים את הבזיליקום
מורחים את הלחם קלות עם המיונז, ואת המחצית השנייה של העגבניה פורסים לפרוסות
מורידים את האומלט לצלחת, מניחים בתוך הכריך, מוסיפים את פרוסות העגבניה
ובתיאבון 
:))

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

ביצה או שתיים
כף שמן זית
פטריות טריות
עגבניה קטנה
בצל
בזיליקום
מעט אגוזי מלך
שתי פרוסות או לחמניה מקמח מלא עם דגנים
מיונז קל

לכל ארוחות העשר

כריכים מעוצבים

כריכים מקושטים בשלל צורות, להכנה עם הילדים, שהיא גם חוויה. כל הכריכים מכילים רק מרכיבים בריאים ולתוספת - טיפ מהדיאטנית. בתאבון! :)...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ביצה בקן בתוספת סלט

הביצה בקן הלחם הקלוי בחמאה שבתוכו הביצה שהצהוב שלה עדין רוטט וכשחותכים הצהוב נשפך ומרטיב את הלחם . הסלט שמחכה שיערבבו אותו ויבזקו מעליו ר...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

בואיקס (לחמניות גבינה)

בואיקס (לחמניות גבינה) טעימים שקל וכייף להכין עם הילדים...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי