כריך אומלט

כריך קליל עם אומלט מרענן
נשלח ע"י: המורעב
בתאריך: 12:54 - 15/11/2010
צפיות: 2196
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

חותכים את מחצית העגבניה, את הבצל והפטריות לרצועות
שמים כף שמן זית במחבת, מדליקים על אש בינונית-גבוהה
מוסיפים את הפטריות והבצל, מערבבים במשך דקה
שוברים את הביצה/ביצים לקערה, מוסיפים את אגוזי המלך, מערבבים היטב ומוסיפים למחבת
אחרי 2-3 דקות הופכים את האומלט ומוסיפים את הבזיליקום
מורחים את הלחם קלות עם המיונז, ואת המחצית השנייה של העגבניה פורסים לפרוסות
מורידים את האומלט לצלחת, מניחים בתוך הכריך, מוסיפים את פרוסות העגבניה
ובתיאבון 
:))

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

ביצה או שתיים
כף שמן זית
פטריות טריות
עגבניה קטנה
בצל
בזיליקום
מעט אגוזי מלך
שתי פרוסות או לחמניה מקמח מלא עם דגנים
מיונז קל

לכל ארוחות העשר

לחם...לחם..לחם!!!!!!

הנשיקה של הלחם (בגודל סביר), מרוקנים את הרך וממלאים בכל טוב.. גבינת שמנת זיתים או שום שמיר(30%) מקושקשת או חביתה חמה עם פרוסות חציל קלוי עבה ו...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

הכי פשוט וקל!

לחם חיטה מלאה עם חמאה מלוחה ועגבנייה חתוכה מעל. פרי בצד ומיץ תפוזים. אני גם ממליצה לעשות כמוני ולקחת ויטמין C...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך טונה וקרם שמנת 5% במגוון טעמים

ילדים מאוד אוהבים טונה כשהיא מגיעה עם מיונז. לפניכם גרסה מעט שונה טעימה ומזינה מאוד. כריך המשלב חומצות שומן מסוג אומגה 3 התורמות לקשב וריכ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

יוגורט ופרי

הכי כייף להתפנק על פרי טרי ויוגורט על הבוקר...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי