כריך אומלט

כריך קליל עם אומלט מרענן
נשלח ע"י: המורעב
בתאריך: 12:54 - 15/11/2010
צפיות: 2251
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

חותכים את מחצית העגבניה, את הבצל והפטריות לרצועות
שמים כף שמן זית במחבת, מדליקים על אש בינונית-גבוהה
מוסיפים את הפטריות והבצל, מערבבים במשך דקה
שוברים את הביצה/ביצים לקערה, מוסיפים את אגוזי המלך, מערבבים היטב ומוסיפים למחבת
אחרי 2-3 דקות הופכים את האומלט ומוסיפים את הבזיליקום
מורחים את הלחם קלות עם המיונז, ואת המחצית השנייה של העגבניה פורסים לפרוסות
מורידים את האומלט לצלחת, מניחים בתוך הכריך, מוסיפים את פרוסות העגבניה
ובתיאבון 
:))

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

ביצה או שתיים
כף שמן זית
פטריות טריות
עגבניה קטנה
בצל
בזיליקום
מעט אגוזי מלך
שתי פרוסות או לחמניה מקמח מלא עם דגנים
מיונז קל

לכל ארוחות העשר

ברוסקטה בנוסח טוסקנה

מאפה לאירוח מנצח בשילוב מוצרלה ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך גבינה לבנה 5%

כריך שכולו פתיחה רעננה ליום מוצלח...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

סנדוויץ טונה

סנדוויץ טונה בריא ומלא באומגה 3 ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

עיגולים מפתיעים

מסדרים בקופסת טאפרוור פרוסות עגולות של בגט. על כל פרוסה מכינים הפתעה. בסיום יש לילד כ 12 כריכונים שונים, בטעמים שונים ובצבעים שונים....

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי