כריך גבינות עזים
אלמנט האש המשוייך לעונת הקיץ, מתאפיין בצבע אדום ובטעם שרוף- חרוך. גבינה איכותית תאזן את אלמנט האש ותתאים לימים החמים. הבצל יעזור לסלק את הליחה. השום ברוטב הפסטו יעזור לחזק את מערכת החיסון.
בתאריך: 01:54 - 13/09/2010
צפיות: 1412
קושי: קל




אופן ההכנה
מכניסים את כל מצרכי הרוטב למעבד מזון עד לקבלת ממרח אחיד וחלק.אופן הכנת הכריך:
- מורחים רוטב פסטו על שתי פרוסות הלחם.
- מניחים עליהן את העגבניות המיובשות, ומעליהן את פרוסות הגבינות ולבסוף את פרוסות הבצל.
- מכניסים לטוסטר למשך מספר דקות עד שישחים.
למגוון לחמים נוספים לחץ כאן
דרג מתכון זה
תגובות (0)
טרם פורסמו תגובות לפריט הזההוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה
פרסם תגובה
מרכיבים
-
כף רוטב פסטו
-
2 פרוסות לחם שיפון מלא
-
5 עגבניות מיובשות
-
30 גרם גבינה עזים ("תום", למשל)
-
20 גרם גבינה בולגרית עזים
-
3 פרוסות דקות של בצל סגול
מצרכים לרוטב פסטו:
-
1 חבילה בזיליקום
-
1 חבילת כוסברה
-
8 שיני שום
-
כוס שמן זית
-
100 גרם צנוברים
-
כפית פלפל צ'ילי
-
כפית מלח
-
100 גרם גבינת פרמז'ן
לכל ארוחות העשר

לחם...לחם..לחם!!!!!!
הנשיקה של הלחם (בגודל סביר), מרוקנים את הרך וממלאים בכל טוב.. גבינת שמנת זיתים או שום שמיר(30%) מקושקשת או חביתה חמה עם פרוסות חציל קלוי עבה ו...



כריך סידן
גבינה, שקדים וירקות ירוקים - כולם כוכבי בריאות, שופעי סידן ומחזקי עצמות ...

