כריך גבינות עזים

אלמנט האש המשוייך לעונת הקיץ, מתאפיין בצבע אדום ובטעם שרוף- חרוך. גבינה איכותית תאזן את אלמנט האש ותתאים לימים החמים. הבצל יעזור לסלק את הליחה. השום ברוטב הפסטו יעזור לחזק את מערכת החיסון.
נשלח ע"י: טוביה באר
בתאריך: 01:54 - 13/09/2010
צפיות: 1359
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מכניסים את כל מצרכי הרוטב למעבד מזון עד לקבלת ממרח אחיד וחלק.
אופן הכנת הכריך:
  1. מורחים רוטב פסטו על שתי פרוסות הלחם.
  2. מניחים עליהן את העגבניות המיובשות, ומעליהן את פרוסות הגבינות ולבסוף את פרוסות הבצל.
  3. מכניסים לטוסטר למשך מספר דקות עד שישחים.

    למגוון לחמים נוספים לחץ כאן 


דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

  • כף רוטב פסטו
  • 2 פרוסות לחם שיפון מלא 
  • 5 עגבניות מיובשות 
  • 30 גרם גבינה עזים ("תום", למשל) 
  • 20 גרם גבינה בולגרית עזים 
  • 3 פרוסות דקות של בצל סגול 


מצרכים לרוטב פסטו:

  • 1 חבילה בזיליקום 
  • 1 חבילת כוסברה 
  • 8 שיני שום 
  • כוס שמן זית 
  • 100 גרם צנוברים 
  • כפית פלפל צ'ילי 
  • כפית מלח 
  • 100 גרם גבינת פרמז'ן

לכל ארוחות העשר

כריך סלט ביצים

ארוחת דלת קלוריות ולכל עונות השנה !...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך אומלט

כריך קליל עם אומלט מרענן ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ארוחת בריאות - מוזלי

ארוחת בוקר מעודנת מתוקה בריאה אולי קצת משמינה אבל משביעה ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי