פנקייק ושוקו חם

פנקייק בבוקר הוא מתכון בטוח ליום מוצלח, וגם דרך מצוינת וקלה במיוחד לפנק :)
נשלח ע"י: מור
בתאריך: 00:30 - 11/11/2010
צפיות: 1704
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

 דבר ראשון,טורפים בקערה את הביצים, הסוכר, קליפת הלימון המגורדת, החמאה המומסת והקמח התופח.

לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את החלב עד שמגיעים לתערובת חלקה וסמיכה מעט.

מורחים על המחבת טפלון הקטנה שכבת חמאה דקה ומניחים מעל להבה בינונית -נמוכה.

יוצקים את הבלילה למחבת, מטגנים מספר שניות, כשנוצרות בועות אוויר בחלק העליון הופכים מיד לצד השני.

אם רוצים, אפשר במהלך הטיגון להוסיף לבלילה תוספת כמו צימוקים מושרים ברוטב לימון, אוכמניות קפואות או טריות, שבבי שוקולד מקופל וכך יתקבל פנקייק בטעמים

וכמובן כמובן, איך אפשר לשכוח את השוקו החם לצד הפנקייק  וזה מושלם!

בתאבון :)

דרג מתכון זה

תגובות (4)

פורסם ע"י שושנה בוזגלו חיו בתאריך: 16:23 - 11/11/2010
נראה טעים ויפה

פורסם ע"י שירה זכריה בתאריך: 10:03 - 11/11/2010
‎Mor Ravoach אין עליך- הלוואי תנצחי

פורסם ע"י שמעון פחימה בתאריך: 09:47 - 11/11/2010
נשמע טעים אבל רק אם מור מכינה ומזמינה אותי.

פורסם ע"י לילך בתאריך: 00:38 - 11/11/2010
יאמי!!! בהצלחה :)

פרסם תגובה



מרכיבים

4 ביצים טרופות

2 כפות סוכר

1 כפית קליפת לימון מגורדת

20 גרם חמאה מומסת

2 כוסות קמח תופח

1/4 1 כוסות חלב

חמאה לטיגון

לכל ארוחות העשר

כריך טונה בריא ומזין

כריך טונה בריא ומזין לכל שעה ולכל גיל. ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך גורמה

בכריך הזה מככב סלט אבוקדו עם תוספת של קוביות גבינה צפתית, המשדרגת אותו פלאים ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך פסטרמה ביתית

כריך בריא וטעים. ניתן לגוון בטיבול של החזה וליצור טעמים חדשים. ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי