פנקייק אוורירי במיוחד

פנקייק אוורירי במיוחד
נשלח ע"י: omergeffen
בתאריך: 20:53 - 09/11/2010
צפיות: 5420
קושי: בינוני



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

הכינו שתי קערות, והפרידו את הביצים - החלבונים בקערה אחת, והחלמונים בשנייה
הוסיפו את הקמח, המלח, החלב, ואבקת האפייה לקערה עם החלמונים (לא להתבלבל - החלמונים הם החלק הצהוב!!)
ערבבו עד שכל החומרים נהיים בלילה אחידה וללא גושים
בינתיים הקציפו את החלבונים עד שהם מגיעים למרקם קשיח וחזק, והוסיפו אותם לקערה השנייה.
כעת "קפלו" בזהירות מבלי לשבור את הקצף - זה מה שהופך את הפנקייק לאוורירי

במחבת טפלון שמים מעט מעט מעט מעט שמן, ומנגבים אותו עם נייר סופג, רק בשביל לוודא שהפנקייק לא ידבק
ומתחילים לטגן את הבלילה, עד שהיא נצבעת בצבע זהוב עדין, הופכים ומוציאים.
אפשר לעשות פנקייקים גדולים, או המון פנקייקים קטנים - לדעתי זה הכי כיף

ומשם ישירות לצלחת, עם כל התוספות האהובות עליכם
מיפל, סירופ שוקולד, קצפת, בננות מטוגנות, פירות יער, חמאה, וכו וכו וכו....

בתיאבון!

דרג מתכון זה

תגובות (2)

פורסם ע"י נועה סלע בתאריך: 18:01 - 20/12/2010
יואו, נשמע מפתה....

פורסם ע"י יואב ביטון בתאריך: 18:00 - 20/12/2010
נראה טעים רצח....

פרסם תגובה



מרכיבים

3 ביצים
120 גר' קמח לבן
כפית מחוקה של אבקת אפייה
140 גר' חלב
קמצוץ מלח

לכל ארוחות העשר

כריך גורמה

בכריך הזה מככב סלט אבוקדו עם תוספת של קוביות גבינה צפתית, המשדרגת אותו פלאים ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

שקשוקה של אלופים

מתכון פשוט, מוצלח ועם הרבה מקום לאלתורים...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי