כריך אבוקדו משודרג

כריך עם אבוקדו,חביתה וגבינת שמנת
נשלח ע"י: אפרת
בתאריך: 10:54 - 08/11/2010
צפיות: 2794
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

פשוט לוקחים לחמנייה או לחם טוב( מקמח מלא כמובן:-) מורחים אבוקדו,חביתה וגבינת שמנת או גבינה לבנה 5%,מוסיפים עגבנייה,מלח פלפל לפי הטעם וזהו...

טעים ופשוטJ

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחמניה/ לחם מלא
אבוקדו
חביתה
גבינת שמנת / גבינה לבנה 5%
עגבניה

לכל ארוחות העשר

כריך בריא

לחם שיפון עם דגנים, גבינת משולשת עם מריחה קלה של חמאה קלה ולידו עגבניות שרי עם פרוסות דקות של מלפפונים ומקלות של גזר דקים +בקבוק מים צוננים...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך פלוס

כריך עשיר וססגוני, מלא בכל טוב, לכל מקום...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ארוחת עשר שהיא עשר

יוגורט אקטיביה בטעם תות או שזיפים או טיבעי בקופסא אטומה שמים חופן שיבולת שועל עם שני אגוזים קצוצים וכפית בהפסקה מוסיפים את המעדן לקופסא...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

מוזלי בריא ומחזק

תערובת גרנולה איכותית ומגוונת: אגוזי לוז, ברזיל, שיבולת שועל, סובין, על יוגורט עיזים טעים ומעל סילאן/דבש תמרים איכותי אפשר להוסיף גם סומ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי