כריך אבוקדו משודרג

כריך עם אבוקדו,חביתה וגבינת שמנת
נשלח ע"י: אפרת
בתאריך: 10:54 - 08/11/2010
צפיות: 2905
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

פשוט לוקחים לחמנייה או לחם טוב( מקמח מלא כמובן:-) מורחים אבוקדו,חביתה וגבינת שמנת או גבינה לבנה 5%,מוסיפים עגבנייה,מלח פלפל לפי הטעם וזהו...

טעים ופשוטJ

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחמניה/ לחם מלא
אבוקדו
חביתה
גבינת שמנת / גבינה לבנה 5%
עגבניה

לכל ארוחות העשר

לחם...לחם..לחם!!!!!!

הנשיקה של הלחם (בגודל סביר), מרוקנים את הרך וממלאים בכל טוב.. גבינת שמנת זיתים או שום שמיר(30%) מקושקשת או חביתה חמה עם פרוסות חציל קלוי עבה ו...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך חבית'וש

כריך חביתה עשיר בירקות עם גבינת שמנת 5% ממולץ !!...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

לחם דגנים במילוי אבוקדו

סנדביץ' דגנים לאירוח מושלם- לחם מרובע, מומלץ לאירוח ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי