כריך חביתת ירק

כריך בריאות גורמה לחובבי חריפות עדינה עונת הסתיו, השייכת לאלמנט המתכת, מאופיינת בטעם החריף והצבעים האופייניים הם הלבן והשחור. בעונה זו הגוף זקוק למזונות יותר חמימים ולכן חביתה היא בחירה מוצלחת. הצנון יחבר אותנו לטעם החריף, צמחי התבלין יספקו ברזל והטחינה תספק תוספת חשובה של סידן.
נשלח ע"י: דניאל דורון
בתאריך: 01:20 - 13/09/2010
צפיות: 1768
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

1. מערבבים היטב את הטחינה הגולמית עם יתר המצרכים עד לקבלת ממרח חלק.
2. חותכים את הלחמנייה לאורכה.
3. מחממים כף שמן זית במחבת טפלון או ברזל בקוטר 12-15 ס"מ. מוסיפים את צמחי התבלין הקצוצים והתבלינים לביצה, מערבבים ושופכים למחבת, מטגנים קלות משני הצדדים ומצננים .
4. מורחים את ממרח הטחינה על הלחמנייה, מוסיפים את החביתה. פורסים את הצנון והפטריות לפרוסות דקות ומניחים מעל החביתה. מפזרים את נבטי החמנייה ומניחים את עלה החסה.

למגוון לחמים נוספים לחץ כאן 

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחמניית בריאות
כף ממרח טחינה
ביצה אורגנית אחת
רבע כוס צמחי תבלין שונים לבחירה: פטרוזיליה, אורגנו ובזיליקום שטופים וקצוצים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
קורט פלפל אדום קאיין (לא חובה)
צנון אחד מקולף
2 פטריות טריות
רבע כוס נבטי חמנייה
עלה חסה שטוף ומיובש

לכל ארוחות העשר

ארוחת עשר

סנדוויץ' בריא וטעים עם סלט קטן בצד...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי