כריך חביתת ירק

כריך בריאות גורמה לחובבי חריפות עדינה עונת הסתיו, השייכת לאלמנט המתכת, מאופיינת בטעם החריף והצבעים האופייניים הם הלבן והשחור. בעונה זו הגוף זקוק למזונות יותר חמימים ולכן חביתה היא בחירה מוצלחת. הצנון יחבר אותנו לטעם החריף, צמחי התבלין יספקו ברזל והטחינה תספק תוספת חשובה של סידן.
נשלח ע"י: דניאל דורון
בתאריך: 01:20 - 13/09/2010
צפיות: 1876
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

1. מערבבים היטב את הטחינה הגולמית עם יתר המצרכים עד לקבלת ממרח חלק.
2. חותכים את הלחמנייה לאורכה.
3. מחממים כף שמן זית במחבת טפלון או ברזל בקוטר 12-15 ס"מ. מוסיפים את צמחי התבלין הקצוצים והתבלינים לביצה, מערבבים ושופכים למחבת, מטגנים קלות משני הצדדים ומצננים .
4. מורחים את ממרח הטחינה על הלחמנייה, מוסיפים את החביתה. פורסים את הצנון והפטריות לפרוסות דקות ומניחים מעל החביתה. מפזרים את נבטי החמנייה ומניחים את עלה החסה.

למגוון לחמים נוספים לחץ כאן 

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחמניית בריאות
כף ממרח טחינה
ביצה אורגנית אחת
רבע כוס צמחי תבלין שונים לבחירה: פטרוזיליה, אורגנו ובזיליקום שטופים וקצוצים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
קורט פלפל אדום קאיין (לא חובה)
צנון אחד מקולף
2 פטריות טריות
רבע כוס נבטי חמנייה
עלה חסה שטוף ומיובש

לכל ארוחות העשר

כריך טונה וקרם שמנת 5% במגוון טעמים

ילדים מאוד אוהבים טונה כשהיא מגיעה עם מיונז. לפניכם גרסה מעט שונה טעימה ומזינה מאוד. כריך המשלב חומצות שומן מסוג אומגה 3 התורמות לקשב וריכ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

פנקייק ושוקו חם

פנקייק בבוקר הוא מתכון בטוח ליום מוצלח, וגם דרך מצוינת וקלה במיוחד לפנק :)...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך אושר

כריך בסגנון בלקני, בשילוב טעמים מנצח...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי