ברוסקטה בנוסח טוסקנה

מאפה לאירוח מנצח בשילוב מוצרלה
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 11:46 - 07/10/2010
צפיות: 1409
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מערבבים את שן השום עם כף שמן זית, מוסיפים מלח ופלפל, מורחים את הרוטב על פרוסת הלחם ,מכסים בשכבת עגבניה מגורדת. מוסיפים את כדורי המוצרלה ועלי הבזיליקום, אופים בתנור בחום גבוה עד שהמוצרלה נמסה.

המתכון באדיבות מאפיית אנג'ל

למידע נוסף על לחמים צרפתיים לחץ כאן
למגוון לחמים נוספים לחץ כאן

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

1 פרוסת לחם אנג'ל בסגנון צרפתי

1/2 עגבניה מגורדת

4 כדורי מוצרלה

2 עלי בזיליקום

1/2 שן שום כתוש

1 כף שמן זית

לכל ארוחות העשר

כריך סלט ביצים

ארוחת דלת קלוריות ולכל עונות השנה !...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ארוחת בריאות - מוזלי

ארוחת בוקר מעודנת מתוקה בריאה אולי קצת משמינה אבל משביעה ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך אושר

כריך בסגנון בלקני, בשילוב טעמים מנצח...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי