ברוסקטה בנוסח טוסקנה

מאפה לאירוח מנצח בשילוב מוצרלה
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 11:46 - 07/10/2010
צפיות: 1602
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מערבבים את שן השום עם כף שמן זית, מוסיפים מלח ופלפל, מורחים את הרוטב על פרוסת הלחם ,מכסים בשכבת עגבניה מגורדת. מוסיפים את כדורי המוצרלה ועלי הבזיליקום, אופים בתנור בחום גבוה עד שהמוצרלה נמסה.

המתכון באדיבות מאפיית אנג'ל

למידע נוסף על לחמים צרפתיים לחץ כאן
למגוון לחמים נוספים לחץ כאן

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

1 פרוסת לחם אנג'ל בסגנון צרפתי

1/2 עגבניה מגורדת

4 כדורי מוצרלה

2 עלי בזיליקום

1/2 שן שום כתוש

1 כף שמן זית

לכל ארוחות העשר

ביצה בקן בתוספת סלט

הביצה בקן הלחם הקלוי בחמאה שבתוכו הביצה שהצהוב שלה עדין רוטט וכשחותכים הצהוב נשפך ומרטיב את הלחם . הסלט שמחכה שיערבבו אותו ויבזקו מעליו ר...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

הסנדוויץ שלי לארוחת 10

סנדוויץ המורכב מפיתה, סלט ביצים עם טונה שאמא מכינה בבקר טרי, ירקות מלפפון ועגבניה בלבד. סלט הביצים מורכב מ- ביצה קשה, מיונז, כפית של טונה, מ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

חטיפי זיתים

חטיפי זיתים מעולים, מתאימים לארוחת עשר או לארוחת ערב, בריאים, טעימים והכי חשוב: מתאימים להכנה עם הילדים!...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

חמישה בארוחה אחת

סלט ירקות עם יוגורט גבינה וצנים - פשוט קל וטעייים ובעיקר בריא...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי