ברוסקטה בנוסח טוסקנה
מאפה לאירוח מנצח בשילוב מוצרלה
בתאריך: 11:46 - 07/10/2010
צפיות: 1462
קושי: קל




אופן ההכנה
מערבבים את שן השום עם כף שמן זית, מוסיפים מלח ופלפל, מורחים את הרוטב על פרוסת הלחם ,מכסים בשכבת עגבניה מגורדת. מוסיפים את כדורי המוצרלה ועלי הבזיליקום, אופים בתנור בחום גבוה עד שהמוצרלה נמסה.
המתכון באדיבות מאפיית אנג'ל
למידע נוסף על לחמים צרפתיים לחץ כאן
למגוון לחמים נוספים לחץ כאן
דרג מתכון זה
תגובות (0)
טרם פורסמו תגובות לפריט הזההוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה
פרסם תגובה
מרכיבים
1 פרוסת לחם אנג'ל בסגנון צרפתי
1/2 עגבניה מגורדת
4 כדורי מוצרלה
2 עלי בזיליקום
1/2 שן שום כתוש
1 כף שמן זית
לכל ארוחות העשר

כריך בריא
לחם שיפון עם דגנים, גבינת משולשת עם מריחה קלה של חמאה קלה ולידו עגבניות שרי עם פרוסות דקות של מלפפונים ומקלות של גזר דקים +בקבוק מים צוננים...



כריך גבינות עזים
אלמנט האש המשוייך לעונת הקיץ, מתאפיין בצבע אדום ובטעם שרוף- חרוך. גבינה איכותית תאזן את אלמנט האש ותתאים לימים החמים. הבצל יעזור לסלק את ה...

