כריך צרפתי מתוק על הבוקר

מנפלאות הלחם הצרפתי
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 11:41 - 07/10/2010
צפיות: 1580
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

טובלים את פרוסת הלחם בביצה טרופה , מגטנים במשך חצי דקה במחבת משומנת בחמאה.

בסיום הטיגון לפזר מעט סוכר מעל.

בתאבון.

המתכון  באדיבות מאפיית אנג'ל

למידע נוסף על לחמים צרפתיים לחץ כאן
למגוון לחמים נוספים לחץ כאן






דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

1 פרוסה לחם אנג'ל בסגנון צרפתי אגוזים וצימוקים

1 ביצה טרופה

1 כפית סוכר

לכל ארוחות העשר

פנקייק

פנקייק עם רוטב מייפל או שוקולד...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

שקשוקה של אלופים

מתכון פשוט, מוצלח ועם הרבה מקום לאלתורים...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

עיגולים מפתיעים

מסדרים בקופסת טאפרוור פרוסות עגולות של בגט. על כל פרוסה מכינים הפתעה. בסיום יש לילד כ 12 כריכונים שונים, בטעמים שונים ובצבעים שונים....

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך של אמא

אין כמו כריך חם מהבית לשיפור מצב הרוח - הכי מנחם והכי טעים שיש ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי