כריך צרפתי מתוק על הבוקר
מנפלאות הלחם הצרפתי
בתאריך: 11:41 - 07/10/2010
צפיות: 1580
קושי: קל




אופן ההכנה
טובלים את פרוסת הלחם בביצה טרופה , מגטנים במשך חצי דקה במחבת משומנת בחמאה.
בסיום הטיגון לפזר מעט סוכר מעל.
בתאבון.
המתכון באדיבות מאפיית אנג'ל
למידע נוסף על לחמים צרפתיים לחץ כאן
למגוון לחמים נוספים לחץ כאן
דרג מתכון זה
תגובות (0)
טרם פורסמו תגובות לפריט הזההוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה
פרסם תגובה
מרכיבים
1 פרוסה לחם אנג'ל בסגנון צרפתי אגוזים וצימוקים
1 ביצה טרופה
1 כפית סוכר
לכל ארוחות העשר

עיגולים מפתיעים
מסדרים בקופסת טאפרוור פרוסות עגולות של בגט. על כל פרוסה מכינים הפתעה. בסיום יש לילד כ 12 כריכונים שונים, בטעמים שונים ובצבעים שונים....



כריך של אמא
אין כמו כריך חם מהבית לשיפור מצב הרוח - הכי מנחם והכי טעים שיש ...

