כריך צרפתי מתוק על הבוקר

מנפלאות הלחם הצרפתי
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 11:41 - 07/10/2010
צפיות: 1726
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

טובלים את פרוסת הלחם בביצה טרופה , מגטנים במשך חצי דקה במחבת משומנת בחמאה.

בסיום הטיגון לפזר מעט סוכר מעל.

בתאבון.

המתכון  באדיבות מאפיית אנג'ל

למידע נוסף על לחמים צרפתיים לחץ כאן
למגוון לחמים נוספים לחץ כאן






דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

1 פרוסה לחם אנג'ל בסגנון צרפתי אגוזים וצימוקים

1 ביצה טרופה

1 כפית סוכר

לכל ארוחות העשר

ג'בטה חצילים ועגבניות מיובשות

מתכון מקורי שלי בהשראת הסנדביץ' פקטורי :)...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך קל להכנה וטעים

אם אין לי זמן להכין כריך מיוחד אני קונה לחם אנג'ל צרפתי עם זיתים או עגבניות שיש בו כבר עישבי תיבול ושמן זית. מהגבינה בולגרית או הצפתית אנ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

בייבי סנדביץ' צהובה

סנדביץ' ילדים בריא עם גבינת עמק מפנקת...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי