כריך צרפתי מתוק על הבוקר

מנפלאות הלחם הצרפתי
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 11:41 - 07/10/2010
צפיות: 1542
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

טובלים את פרוסת הלחם בביצה טרופה , מגטנים במשך חצי דקה במחבת משומנת בחמאה.

בסיום הטיגון לפזר מעט סוכר מעל.

בתאבון.

המתכון  באדיבות מאפיית אנג'ל

למידע נוסף על לחמים צרפתיים לחץ כאן
למגוון לחמים נוספים לחץ כאן






דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

1 פרוסה לחם אנג'ל בסגנון צרפתי אגוזים וצימוקים

1 ביצה טרופה

1 כפית סוכר

לכל ארוחות העשר

סנדביץ' 10 הטעמים

ג'בטה קלוייה במילוי גבינת עגבניות מיובשות,בזיליקום,חסת משי וירקות טובים אחרים...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך שובע

הכריך הזה יכול בשקט להחליף ארוחה - הוא עשיר, מפנק ומשביע! ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי