כריך צרפתי מתוק על הבוקר

מנפלאות הלחם הצרפתי
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 11:41 - 07/10/2010
צפיות: 1631
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

טובלים את פרוסת הלחם בביצה טרופה , מגטנים במשך חצי דקה במחבת משומנת בחמאה.

בסיום הטיגון לפזר מעט סוכר מעל.

בתאבון.

המתכון  באדיבות מאפיית אנג'ל

למידע נוסף על לחמים צרפתיים לחץ כאן
למגוון לחמים נוספים לחץ כאן






דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

1 פרוסה לחם אנג'ל בסגנון צרפתי אגוזים וצימוקים

1 ביצה טרופה

1 כפית סוכר

לכל ארוחות העשר

כריך טונה בריא ומזין

כריך טונה בריא ומזין לכל שעה ולכל גיל. ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך ספורטיבי

כריך דיאטטי וטעים לארוחת עשר בריאה ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי