כריך פלוס

כריך עשיר וססגוני, מלא בכל טוב, לכל מקום
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 14:52 - 27/09/2010
צפיות: 1601
קושי: בינוני



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

איך מכינים את האנטיפסטי:

מברישים את הירקות בשמן זית, ממליחים ומפלפלים. מחממים מחבת (עדיף מחורצת) על להבה בינונית - גבוהה ומטגנים כמה דקות מכל צד עד להתרככות. מוציאים לצלחת ומצננים.

 

איך מכינים את הכריך:

מורחים ממרח פסטו על 2 פרוסות לחם, מסדרים מעל פרוסות גבינה בולגרית, בטטה ועיטורי עגבניות. מניחים פרוסת לחם נוספת ומעליה מסדרים פרוסות בולגרית, קישואים ובצלים. מפזרים עלי בזיליקום ומכסים בפרוסת הלחם הנותרת.

 

המתכון באדיבות תנובה

למגוון לחמים נוספים לחץ כאן 

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לאנטיפסטי:

1/2 בטטה קטנה פרוסה לפרוסות בעובי 1/2

ס"מ

1/2 זוקיני פרוס לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ

2 בצלי שאלוטס קלופים וחצויים

1/4 כוס שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

 

לכריך:

3 פרוסות לחם מחיטה מלאה (אפשר לחם אגוזים)

100 גרם פיראוס בולגרית מעודנת 5% פרוסה

לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ

כפית גדושה ממרח פסטו איטלקי של "אוליביה"

1 כף עיטורי עגבניות של "אוליביה"

2 עלי בזיליקום

 

לכל ארוחות העשר

סנדוויץ' אבוקדו

סנדוויץ' אבוקדו מושקע ובריא הסנדוויץ' הזה עשיר מאד בשומן מן הצומח ובחלבון בעל ערך תזונתי גבוה במיוחד....

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ג'בטה קשקבל ופסטו-אנשובי עם רוקט

כריך מעולה ומדהים של ג'בטה קצ'קבל ופסטו-אנשובי עם רוקט. מלא בערכים תזונתיים שונים ומגוונים. בריא במיוחד לסובלים מלחץ דם. מתכון קייצי ,...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי