כריך פלוס
כריך עשיר וססגוני, מלא בכל טוב, לכל מקום
בתאריך: 14:52 - 27/09/2010
צפיות: 1562
קושי: בינוני




אופן ההכנה
איך מכינים את האנטיפסטי:
מברישים את הירקות בשמן זית, ממליחים ומפלפלים. מחממים מחבת (עדיף מחורצת) על להבה בינונית - גבוהה ומטגנים כמה דקות מכל צד עד להתרככות. מוציאים לצלחת ומצננים.
איך מכינים את הכריך:
מורחים ממרח פסטו על 2 פרוסות לחם, מסדרים מעל פרוסות גבינה בולגרית, בטטה ועיטורי עגבניות. מניחים פרוסת לחם נוספת ומעליה מסדרים פרוסות בולגרית, קישואים ובצלים. מפזרים עלי בזיליקום ומכסים בפרוסת הלחם הנותרת.
המתכון באדיבות תנובה
למגוון לחמים נוספים לחץ כאן
דרג מתכון זה
תגובות (0)
טרם פורסמו תגובות לפריט הזההוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה
פרסם תגובה
מרכיבים
לאנטיפסטי:
1/2 בטטה קטנה פרוסה לפרוסות בעובי 1/2
ס"מ
1/2 זוקיני פרוס לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
2 בצלי שאלוטס קלופים וחצויים
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
לכריך:
3 פרוסות לחם מחיטה מלאה (אפשר לחם אגוזים)
לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
כפית גדושה ממרח פסטו איטלקי של "אוליביה"
1 כף עיטורי עגבניות של "אוליביה"
2 עלי בזיליקום
לכל ארוחות העשר

סנדוויץ' 2 בלילה
סנדוויץ' 2 בלילה הוא סנדוויץ' לכל שעות היום וזה פשוט תענוג לאכול דבר כזה והוא ממש ממש לא מסובך ואת כל המרכיבים אפשר להוסיף והמעיט לפ...



הארוחה הכי שווה
ארוחת בוקר קלה וטעימה, עשירה ומגוונת. גבינות, לחמניה טריה וירקות. יותר מזה לא צריך כלום....



סנדוויץ בזיליקום ורצועות עוף
סנדוויץ מאוד בריאותי של חזה עוף פסטו כוסברה וטחינה גולמית...

