כריך פלוס

כריך עשיר וססגוני, מלא בכל טוב, לכל מקום
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 14:52 - 27/09/2010
צפיות: 1525
קושי: בינוני



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

איך מכינים את האנטיפסטי:

מברישים את הירקות בשמן זית, ממליחים ומפלפלים. מחממים מחבת (עדיף מחורצת) על להבה בינונית - גבוהה ומטגנים כמה דקות מכל צד עד להתרככות. מוציאים לצלחת ומצננים.

 

איך מכינים את הכריך:

מורחים ממרח פסטו על 2 פרוסות לחם, מסדרים מעל פרוסות גבינה בולגרית, בטטה ועיטורי עגבניות. מניחים פרוסת לחם נוספת ומעליה מסדרים פרוסות בולגרית, קישואים ובצלים. מפזרים עלי בזיליקום ומכסים בפרוסת הלחם הנותרת.

 

המתכון באדיבות תנובה

למגוון לחמים נוספים לחץ כאן 

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לאנטיפסטי:

1/2 בטטה קטנה פרוסה לפרוסות בעובי 1/2

ס"מ

1/2 זוקיני פרוס לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ

2 בצלי שאלוטס קלופים וחצויים

1/4 כוס שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

 

לכריך:

3 פרוסות לחם מחיטה מלאה (אפשר לחם אגוזים)

100 גרם פיראוס בולגרית מעודנת 5% פרוסה

לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ

כפית גדושה ממרח פסטו איטלקי של "אוליביה"

1 כף עיטורי עגבניות של "אוליביה"

2 עלי בזיליקום

 

לכל ארוחות העשר

ברוסקטה בנוסח טוסקנה

מאפה לאירוח מנצח בשילוב מוצרלה ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ארוחת העשר שלי

חביתת ירק , גבינה לבנה מעורבבת עם זעתר, סלט ירקות קצוץ אבוקדו (בעונה) פרוסת לחם מעט טחינה ו 5 זיתים. מידי פעם במקום אבוקדו אני אוכלת טונה במי...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

בייבי סנדביץ' צהובה

סנדביץ' ילדים בריא עם גבינת עמק מפנקת...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך קל להכנה וטעים

אם אין לי זמן להכין כריך מיוחד אני קונה לחם אנג'ל צרפתי עם זיתים או עגבניות שיש בו כבר עישבי תיבול ושמן זית. מהגבינה בולגרית או הצפתית אנ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי