כריך שובע
הכריך הזה יכול בשקט להחליף ארוחה - הוא עשיר, מפנק ומשביע!
בתאריך: 14:49 - 27/09/2010
צפיות: 2054
קושי: קל




אופן ההכנה
מסירים את הרבע העליון של הפיתה, מורחים בתוכה גבינה לבנה, ממלאים ברבעי ביצה קשה, פרוסות בולגרית, עלי תרד וחצאי עגבנייה וזורים מעט פלפל שחור גרוס.
המתכון באדיבות תנובה
למגוון לחמים נוספים לחץ כאן
דרג מתכון זה
תגובות (0)
טרם פורסמו תגובות לפריט הזההוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה
פרסם תגובה
מרכיבים
פיתה
כף גדושה גבינה לבנה תנובה 5%
ביצה קשה חתוכה לרבעים
חופן קטן של עלי תרד טריים
3 עגבניות שרי חצויות
פלפל שחור גרוס
לכל ארוחות העשר

מעדן יוגורט משודרג
מעדן יוגורט עם חתיכות פרי אגוזי מלח קצוצים גרנולה ודבש...



ג'בטה קשקבל ופסטו-אנשובי עם רוקט
כריך מעולה ומדהים של ג'בטה קצ'קבל ופסטו-אנשובי עם רוקט. מלא בערכים תזונתיים שונים ומגוונים. בריא במיוחד לסובלים מלחץ דם. מתכון קייצי ,...



סנדביץ' 10 הטעמים
ג'בטה קלוייה במילוי גבינת עגבניות מיובשות,בזיליקום,חסת משי וירקות טובים אחרים...

