כריך שובע
הכריך הזה יכול בשקט להחליף ארוחה - הוא עשיר, מפנק ומשביע!
בתאריך: 14:49 - 27/09/2010
צפיות: 1995
קושי: קל




אופן ההכנה
מסירים את הרבע העליון של הפיתה, מורחים בתוכה גבינה לבנה, ממלאים ברבעי ביצה קשה, פרוסות בולגרית, עלי תרד וחצאי עגבנייה וזורים מעט פלפל שחור גרוס.
המתכון באדיבות תנובה
למגוון לחמים נוספים לחץ כאן
דרג מתכון זה
תגובות (0)
טרם פורסמו תגובות לפריט הזההוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה
פרסם תגובה
מרכיבים
פיתה
כף גדושה גבינה לבנה תנובה 5%
ביצה קשה חתוכה לרבעים
חופן קטן של עלי תרד טריים
3 עגבניות שרי חצויות
פלפל שחור גרוס
לכל ארוחות העשר

ארוחת עשר שהיא עשר
יוגורט אקטיביה בטעם תות או שזיפים או טיבעי בקופסא אטומה שמים חופן שיבולת שועל עם שני אגוזים קצוצים וכפית בהפסקה מוסיפים את המעדן לקופסא...

