כריך ישראלי

מה יותר ישראלי מחביתה בכריך? בתוספת גבינת קוטג' וצפתית מעודנת הכריך שלכם יהיה מוצלח במיוחד
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 14:44 - 27/09/2010
צפיות: 1541
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

איך מכינים את החביתה:

טורפים ביצים וחלב בקערית, ממליחים, מפלפלים ומערבבים. מחממים מחבת על להבה בינונית, מוסיפים שמן ואת תערובת הביצים ומטגנים כ-2 דקות עד להזהבה. הופכים צד ומטגנים כדקה נוספת. חוצים את החביתה.

 

איך מכינים את הסנדביץ':

מורחים קוטג' על אחד מחצאי הבייגל, מניחים מעל חביתה, פרוסות צפתית, מלפפונים ומפזרים עלי פטרוזיליה. מכסים בחצי הבייגל הנותר.

 

המתכון באדיבות תנובה

למגוון לחמים נוספים לחץ כאן 

 

 

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחביתה:

3 ביצים

1 כף חלב תנובה 3%

מלח ופלפל שחור גרוס

1 כף שמן קנולה

 

לסנדביץ':

בייגל חצוי לרוחב

2 כפות קוטג' תנובה 5%

50 גרם פיראוס צפתית מעודנת 5% פרוסה לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ

1 מלפפון שטוף היטב (לא קלוף) פרוס דק לאורכו (אפשר להיעזר בקולפן)

מעט עלי פטרוזיליה

לכל ארוחות העשר

כריך של אמא

אין כמו כריך חם מהבית לשיפור מצב הרוח - הכי מנחם והכי טעים שיש ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

סנדוויץ' טוניסאי

ארוחת בוקר טעימה משביעה ובריאה...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי