כריכים מעוצבים

כריכים מקושטים בשלל צורות, להכנה עם הילדים, שהיא גם חוויה. כל הכריכים מכילים רק מרכיבים בריאים ולתוספת - טיפ מהדיאטנית. בתאבון! :)
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 12:06 - 12/09/2011
צפיות: 6125
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

יש לשטוף היטב את כל הירקות ולחתוך בשלל צרות וגדלים.
 
להכנת דג
לפרוס את המלפפון לעיגולים דקיקים. למרוח שכבת גבינה לבנה על פרוסת הלחם, לסדר את פרוסות המלפפון בצורת קשת (חצי עיגול) אחרי השליש הראשון. לסדר פרוסות המלפפון אחת חופפת לשנייה כמו רעפים שורה אחרי שורה עד לקצה הפרוסה.
בשליש הראשון שנשאר "ערום" יש להניח חצי עיגול קטן של פלפל אדום לפה ועיגול זית שחור לעין.
 
להכנת קיפוד
יש לקלוף את הגזר ולחתוך לרצועות דקיקות.
למרוח את הפרוסה בשכבת גבינה ולסדר את קוצי הגזר בעיגול אחרי הרבע הראשון של הפרוסה. כדאי לנסות ולנעוץ את הקוצים בתוך הפרוסה. בחלק הלבן שנשאר יש לסדר חיוך מפלפל אדום ועין מזית או גרגר תירס.
 
לפרצוף מחייך
יש למרוח את פרוסת הלחם בשכבת גבינה. למקם עיניים וגם גבות, להוסיף פה ואפשר גם נמשים צהובים של תירס
שערות ניתן לסדר מרצועות גזר או נבטי אלפלפא.

המתכון באדיבות: סדנאות בישול לילדים

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

4 פרוסות לחם
כ-150 גר' גבינה לבנה
מגוון ירקות: מלפפון ירוק, עגבניות שרי, פלפלים אדומים וצהובים, גזר, נבטי אלפלפא, עירית
זיתים שחורים פרוסים
גרעיני תירס

לכל ארוחות העשר

לחם דגנים במילוי אבוקדו

סנדביץ' דגנים לאירוח מושלם- לחם מרובע, מומלץ לאירוח ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

סנדביץ' 10 הטעמים

ג'בטה קלוייה במילוי גבינת עגבניות מיובשות,בזיליקום,חסת משי וירקות טובים אחרים...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

משקה יווגרט עם מלפפונים

מדורי דורות נולדתי בפרס היה משקה קבוע שאמא היתה מכינה משקה יוגורט עם מלפפון טעים להפליא ובריא- אצלנו קוראים לזה מסחייר...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

עיגולים מפתיעים

מסדרים בקופסת טאפרוור פרוסות עגולות של בגט. על כל פרוסה מכינים הפתעה. בסיום יש לילד כ 12 כריכונים שונים, בטעמים שונים ובצבעים שונים....

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי