כריכים מעוצבים

כריכים מקושטים בשלל צורות, להכנה עם הילדים, שהיא גם חוויה. כל הכריכים מכילים רק מרכיבים בריאים ולתוספת - טיפ מהדיאטנית. בתאבון! :)
נשלח ע"י: מערכת האתר
בתאריך: 12:06 - 12/09/2011
צפיות: 6177
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

יש לשטוף היטב את כל הירקות ולחתוך בשלל צרות וגדלים.
 
להכנת דג
לפרוס את המלפפון לעיגולים דקיקים. למרוח שכבת גבינה לבנה על פרוסת הלחם, לסדר את פרוסות המלפפון בצורת קשת (חצי עיגול) אחרי השליש הראשון. לסדר פרוסות המלפפון אחת חופפת לשנייה כמו רעפים שורה אחרי שורה עד לקצה הפרוסה.
בשליש הראשון שנשאר "ערום" יש להניח חצי עיגול קטן של פלפל אדום לפה ועיגול זית שחור לעין.
 
להכנת קיפוד
יש לקלוף את הגזר ולחתוך לרצועות דקיקות.
למרוח את הפרוסה בשכבת גבינה ולסדר את קוצי הגזר בעיגול אחרי הרבע הראשון של הפרוסה. כדאי לנסות ולנעוץ את הקוצים בתוך הפרוסה. בחלק הלבן שנשאר יש לסדר חיוך מפלפל אדום ועין מזית או גרגר תירס.
 
לפרצוף מחייך
יש למרוח את פרוסת הלחם בשכבת גבינה. למקם עיניים וגם גבות, להוסיף פה ואפשר גם נמשים צהובים של תירס
שערות ניתן לסדר מרצועות גזר או נבטי אלפלפא.

המתכון באדיבות: סדנאות בישול לילדים

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

4 פרוסות לחם
כ-150 גר' גבינה לבנה
מגוון ירקות: מלפפון ירוק, עגבניות שרי, פלפלים אדומים וצהובים, גזר, נבטי אלפלפא, עירית
זיתים שחורים פרוסים
גרעיני תירס

לכל ארוחות העשר

כריך של אמא

אין כמו כריך חם מהבית לשיפור מצב הרוח - הכי מנחם והכי טעים שיש ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

מעדן יוגורט משודרג

מעדן יוגורט עם חתיכות פרי אגוזי מלח קצוצים גרנולה ודבש...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי