מוזלי בריא ומחזק

תערובת גרנולה איכותית ומגוונת: אגוזי לוז, ברזיל, שיבולת שועל, סובין, על יוגורט עיזים טעים ומעל סילאן/דבש תמרים איכותי אפשר להוסיף גם סומסום והמון פירות טריים לפי העונה כמו מלון /ענבים/מנגו/פלחי תפוז / תפוח/אגס רצוי לשתות עם מיץ תפוגזר סחוט טרי במקום
נשלח ע"י: קרנית בן עמי גיא
בתאריך: 10:41 - 28/12/2010
צפיות: 2363
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

ראשית את תערובת הגרנולה רצוי להכין בבית מאוד פשוט לקחת את כל המרכיבית לרסק לחתיכות קטנות ולקלות מעט בתנור
מעל התערובת,
חותכים את הפירות הטריים  לפי בחירתכם מה שיש
מעל מניחים את היוגורט - מוזגים יוגורט עיזים סמיך
ומעל הכל את הצ\'ופר הסופי סילאן....

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

אגוזי לוז, ברזיל, שיבולת שועל, סובין, שקדים קלויים
יוגורט עיזים טעים, סילאן/דבש תמרים
מלון /ענבים/מנגו/פלחי תפוז / תפוח/אגס
תפוז אחד סחוט וגזר אחד מרוסק למיץ

לכל ארוחות העשר

כריך ה10

כריך עם אבוקדו, גבינה צפתית, עלי חסה ורוטב וינגרט בתוספת נבטים ובצל ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

פנקייקים עם תותים וקצפת

מתכון לפנקייקים בתופסת תותים וקצפת. פשוט, קל ונוח והכי חשוב טעים! מושלם לארוחת עשר נחמדה וקלה. ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ארוחת העשר שלי

חביתת ירק , גבינה לבנה מעורבבת עם זעתר, סלט ירקות קצוץ אבוקדו (בעונה) פרוסת לחם מעט טחינה ו 5 זיתים. מידי פעם במקום אבוקדו אני אוכלת טונה במי...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי