מוזלי בריא ומחזק

תערובת גרנולה איכותית ומגוונת: אגוזי לוז, ברזיל, שיבולת שועל, סובין, על יוגורט עיזים טעים ומעל סילאן/דבש תמרים איכותי אפשר להוסיף גם סומסום והמון פירות טריים לפי העונה כמו מלון /ענבים/מנגו/פלחי תפוז / תפוח/אגס רצוי לשתות עם מיץ תפוגזר סחוט טרי במקום
נשלח ע"י: קרנית בן עמי גיא
בתאריך: 10:41 - 28/12/2010
צפיות: 2461
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

ראשית את תערובת הגרנולה רצוי להכין בבית מאוד פשוט לקחת את כל המרכיבית לרסק לחתיכות קטנות ולקלות מעט בתנור
מעל התערובת,
חותכים את הפירות הטריים  לפי בחירתכם מה שיש
מעל מניחים את היוגורט - מוזגים יוגורט עיזים סמיך
ומעל הכל את הצ\'ופר הסופי סילאן....

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

אגוזי לוז, ברזיל, שיבולת שועל, סובין, שקדים קלויים
יוגורט עיזים טעים, סילאן/דבש תמרים
מלון /ענבים/מנגו/פלחי תפוז / תפוח/אגס
תפוז אחד סחוט וגזר אחד מרוסק למיץ

לכל ארוחות העשר

משקה יווגרט עם מלפפונים

מדורי דורות נולדתי בפרס היה משקה קבוע שאמא היתה מכינה משקה יוגורט עם מלפפון טעים להפליא ובריא- אצלנו קוראים לזה מסחייר מוזגים בבקבוק ולו...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

הכי פשוט וקל!

לחם חיטה מלאה עם חמאה מלוחה ועגבנייה חתוכה מעל. פרי בצד ומיץ תפוזים. אני גם ממליצה לעשות כמוני ולקחת ויטמין C...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך ישראלי

מה יותר ישראלי מחביתה בכריך? בתוספת גבינת קוטג' וצפתית מעודנת הכריך שלכם יהיה מוצלח במיוחד...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי