כריך מתכון משפחתי מעלף!

כריך מעט גדול מהרגיל,משביע מאוד ומשלב טעמים נפלאים של ירקות טריים,קריספיות של הנבטים ומליחות של הגבינה הצפתית.ממש מומלץ!
נשלח ע"י: ACE
בתאריך: 01:11 - 25/12/2010
צפיות: 2219
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

לחם שלם מכל סוג אותו יש לחתוך מעט בזוית כך שתתקבלנה 2 פרוסות מעט גדולות מהרגיל.מורחים מעט חמאה

מניחים מעל פרוסות של ביצה קשה ,פרוסות עגבניה,מלח ופלפל לפי הטעם(חשוב לשים כאן את המלח שמשתלב בטעמי העגבניה והביצה).נבטי אלפלפה מעט על העגבניות הפרוסות ומעליהם את פרוסות הצפתית או חמד או בולגרית אבל צפתית עדיף.על זה פרוסות אבוקדו ומעל הכל עלה חסה להוספת פריכות וצבע.בתאבון.הנאה מובטחת!

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחם שלם,ביצה קשה,פרוסות אבוקדו,נבטי אלפלפה,עגבניה,גבינה צפתית/חמד/בולגרית,עלה חסה

לכל ארוחות העשר

סנדביץ דה-בסט

מתכון קל להכנה וגם בריא ואף משביע.......

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך גבינה לבנה 5%

כריך שכולו פתיחה רעננה ליום מוצלח...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

לחם...לחם..לחם!!!!!!

הנשיקה של הלחם (בגודל סביר), מרוקנים את הרך וממלאים בכל טוב.. גבינת שמנת זיתים או שום שמיר(30%) מקושקשת או חביתה חמה עם פרוסות חציל קלוי עבה ו...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי