כריך טעים!

כריך טעים ומזין, שאינו מקפיץ את ערכי הסוכר, כך שהוא מתאים גם לסכרתיים.
נשלח ע"י: keshetbanan
בתאריך: 11:50 - 26/11/2010
צפיות: 2102
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מחממים את לחם השיפון (אני עושה את זה בטוסטר אבל אפשר גם על מחבת פסים)
מורחים על הלחם חמאת בוטנים טבעית

פורסים את הבננה לעגולים
מניחים ע"ג חמאת הבטונים
סוגרים את הכריך...

בתאבון

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחם שיפון
חמאת בוטנים טבעית
1/4 בננה

לכל ארוחות העשר

כריך אומלט

כריך קליל עם אומלט מרענן ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך אושר

כריך בסגנון בלקני, בשילוב טעמים מנצח...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך מתכון משפחתי מעלף!

כריך מעט גדול מהרגיל,משביע מאוד ומשלב טעמים נפלאים של ירקות טריים,קריספיות של הנבטים ומליחות של הגבינה הצפתית.ממש מומלץ!...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי