כריך טעים!

כריך טעים ומזין, שאינו מקפיץ את ערכי הסוכר, כך שהוא מתאים גם לסכרתיים.
נשלח ע"י: keshetbanan
בתאריך: 11:50 - 26/11/2010
צפיות: 1885
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מחממים את לחם השיפון (אני עושה את זה בטוסטר אבל אפשר גם על מחבת פסים)
מורחים על הלחם חמאת בוטנים טבעית

פורסים את הבננה לעגולים
מניחים ע"ג חמאת הבטונים
סוגרים את הכריך...

בתאבון

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחם שיפון
חמאת בוטנים טבעית
1/4 בננה

לכל ארוחות העשר

חמישה בארוחה אחת

סלט ירקות עם יוגורט גבינה וצנים - פשוט קל וטעייים ובעיקר בריא...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

הארוחה הכי שווה

ארוחת בוקר קלה וטעימה, עשירה ומגוונת. גבינות, לחמניה טריה וירקות. יותר מזה לא צריך כלום....

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך גבינות עזים

אלמנט האש המשוייך לעונת הקיץ, מתאפיין בצבע אדום ובטעם שרוף- חרוך. גבינה איכותית תאזן את אלמנט האש ותתאים לימים החמים. הבצל יעזור לסלק את ה...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי