כריך טעים!

כריך טעים ומזין, שאינו מקפיץ את ערכי הסוכר, כך שהוא מתאים גם לסכרתיים.
נשלח ע"י: keshetbanan
בתאריך: 11:50 - 26/11/2010
צפיות: 1920
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מחממים את לחם השיפון (אני עושה את זה בטוסטר אבל אפשר גם על מחבת פסים)
מורחים על הלחם חמאת בוטנים טבעית

פורסים את הבננה לעגולים
מניחים ע"ג חמאת הבטונים
סוגרים את הכריך...

בתאבון

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחם שיפון
חמאת בוטנים טבעית
1/4 בננה

לכל ארוחות העשר

כריך אושר

כריך בסגנון בלקני, בשילוב טעמים מנצח...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

ברוסקטה בנוסח טוסקנה

מאפה לאירוח מנצח בשילוב מוצרלה ...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך טעים!

כריך טעים ומזין, שאינו מקפיץ את ערכי הסוכר, כך שהוא מתאים גם לסכרתיים....

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי