כריך טעים!

כריך טעים ומזין, שאינו מקפיץ את ערכי הסוכר, כך שהוא מתאים גם לסכרתיים.
נשלח ע"י: keshetbanan
בתאריך: 11:50 - 26/11/2010
צפיות: 1972
קושי: קל



הדפס מתכון
שתף בפייסבוק
הוסף לטבלה שלי

אופן ההכנה

מחממים את לחם השיפון (אני עושה את זה בטוסטר אבל אפשר גם על מחבת פסים)
מורחים על הלחם חמאת בוטנים טבעית

פורסים את הבננה לעגולים
מניחים ע"ג חמאת הבטונים
סוגרים את הכריך...

בתאבון

דרג מתכון זה

תגובות (0)

טרם פורסמו תגובות לפריט הזה
הוסף תגובה ראשון בטופס שלמטה

פרסם תגובה



מרכיבים

לחם שיפון
חמאת בוטנים טבעית
1/4 בננה

לכל ארוחות העשר

כריך ישראלי

מה יותר ישראלי מחביתה בכריך? בתוספת גבינת קוטג' וצפתית מעודנת הכריך שלכם יהיה מוצלח במיוחד...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

כריך גבינות עזים

אלמנט האש המשוייך לעונת הקיץ, מתאפיין בצבע אדום ובטעם שרוף- חרוך. גבינה איכותית תאזן את אלמנט האש ותתאים לימים החמים. הבצל יעזור לסלק את ה...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי

לחם...לחם..לחם!!!!!!

הנשיקה של הלחם (בגודל סביר), מרוקנים את הרך וממלאים בכל טוב.. גבינת שמנת זיתים או שום שמיר(30%) מקושקשת או חביתה חמה עם פרוסות חציל קלוי עבה ו...

כניסה לארוחה
הוסף לטבלה שלי